4 vakanties

Vakanties naar Delhi, India

Delhi is de hoofdstad van India en de zetel van de Indiase overheid. Delhi is een van de oudste steden ter wereld en werd voor het eerst vermeld in de Mahabharata, een van de twee grote Indiase epic poems. De stad is gelegen in Noord-India en is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn rijke cultuur, geschiedenis, architectuur en religie. Delhi heeft ook een levendige nachtleven en is een shopper's paradise.
€ 86,10

10-daagse rondreis Namasté in Noord-India

Ontdek de highlights in India. Ga op avontuur en maak in tien dagen kennis met de wonderen van de gouden ...
€ 99,94

17-daagse rondreis Rajasthan en Varanasi

Namasté. Deze reis langs de mooiste tempels en bezienswaardigheden prikkelt al je zintuigen. Beleef de rituele van de sikhs en ...
€ 151,73

11-daagse rondreis Namaste in Noord India

Ontdek de highlights in India. Ga op avontuur en maak in tien dagen kennis met de wonderen van de gouden ...
€ 237,09

11 daagse fly drive Namasté in Noord India

Ga op avontuur en maak in tien dagen kennis met de wonderen van de gouden driehoek, een indrukwekkende route die ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Delhi

Varanasi, Delhi

Varanasi is een belangrijke religieuze en toeristische bestemming in India. De stad ligt aan de rivier de Ganges en is een belangrijk pelgrimscentrum voor hindoeïsten. Er zijn vele tempels en boeddhistische pelgrimscentra te bezoeken. De stad is ook bekend om zijn kunst en ambachtelijke tradities. Varanasi is een unieke stad die een bezoek waard is.

Vrindavan, Delhi

Vrindavan is een belangrijke toeristische bestemming in India, vanwege de heilige stad van Krishna. Er zijn veel tempels en andere religieuze bezienswaardigheden, die toeristen uit alle delen van de wereld aantrekken. De stad is ook populair vanwege de aanwezigheid van vele ashrams en yoga-centra.

Ranthambore, Delhi

Ranthambore National Park is een van de bekendste nationale parken van India en ligt in de staat Rajasthan. Het park staat vooral bekend om zijn grote populatie tijgers en is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en fotografen van over de hele wereld. Naast tijgers kun je in Ranthambore ook andere wilde dieren zoals luipaarden, jakhalzen, herten en verschillende vogelsoorten tegenkomen. Het park heeft een gevarieerd landschap met heuvels, meren, bossen en graslanden, wat het een ideale habitat maakt voor diverse diersoorten. Bezoekers kunnen genieten van spannende safari's waarbij ze de kans krijgen om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Naast het wildlife biedt Ranthambore ook culturele bezienswaardigheden, zoals het Ranthambore Fort, dat dateert uit de 10e eeuw en een spectaculair uitzicht biedt over het park. Bezoekers kunnen ook de lokale dorpen verkennen en meer leren over de traditionele Rajasthani cultuur. Kortom, Ranthambore is een unieke bestemming die natuur, wildlife en cultuur combineert en een onvergetelijke ervaring biedt voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en schoonheid.