3 vakanties

Vakanties naar Delhi, India

Delhi is de hoofdstad van India en de zetel van de Indiase overheid. Delhi is een van de oudste steden ter wereld en werd voor het eerst vermeld in de Mahabharata, een van de twee grote Indiase epic poems. De stad is gelegen in Noord-India en is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn rijke cultuur, geschiedenis, architectuur en religie. Delhi heeft ook een levendige nachtleven en is een shopper's paradise.
€ 99,94

17-daagse rondreis Rajasthan en Varanasi

Namasté. Deze reis langs de mooiste tempels en bezienswaardigheden prikkelt al je zintuigen. Beleef de rituele van de sikhs en ...
€ 86,10

10-daagse rondreis Namasté in Noord-India

Ontdek de highlights in India. Ga op avontuur en maak in tien dagen kennis met de wonderen van de gouden ...
€ 151,73

11-daagse rondreis Namaste in Noord India

Ontdek de highlights in India. Ga op avontuur en maak in tien dagen kennis met de wonderen van de gouden ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Delhi

Varanasi, Delhi

Varanasi is een belangrijke religieuze en toeristische bestemming in India. De stad ligt aan de rivier de Ganges en is een belangrijk pelgrimscentrum voor hindoeïsten. Er zijn vele tempels en boeddhistische pelgrimscentra te bezoeken. De stad is ook bekend om zijn kunst en ambachtelijke tradities. Varanasi is een unieke stad die een bezoek waard is.

Vrindavan, Delhi

Vrindavan is een belangrijke toeristische bestemming in India, vanwege de heilige stad van Krishna. Er zijn veel tempels en andere religieuze bezienswaardigheden, die toeristen uit alle delen van de wereld aantrekken. De stad is ook populair vanwege de aanwezigheid van vele ashrams en yoga-centra.