RIU Plaza Fisherman's Wharf 4 sterren

hotel in San Francisco, Verenigde Staten

Over deze vakantie

Met de uitstekende ligging van RIU Plaza Fisherman's Wharf in één van de meest iconische delen van San Francisco is dit hét hotel waar je wil overnachten. Uitgerust begin je aan de dag. Maak een rit in de typische Cable Car, breng een bezoek aan de Golden Gate Bridge of duik de geschiedenis van Alcatraz in. Nog even nagenieten in het buitenbad of op het zonterras om de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd aan de gezellige Pier 39.

Deze vakantie boeken

tui
€ 69.25 /dag
tui
€ 106.25 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Over de regio

San Francisco

San Francisco is een populaire toeristische bestemming in de Verenigde Staten. De stad ligt aan de westkust van het land en is bekend om zijn beroemde Golden Gate Bridge en diverse andere bezienswaardigheden. San Francisco is een leuke stad om te bezoeken, met veel verschillende activiteiten om te doen. bron: wikipedia e.a.

Californië

Californië

Californië is een state in het westen van de Verenigde Staten. Het is de op een na grootste staat in de VS en heeft een kustlijn aan de Stille Oceaan. Er wonen meer dan 39 miljoen mensen in Californië. De hoofdstad is Sacramento. De bekendste steden zijn Los Angeles en San Francisco. In Californië liggen ook Yosemite National Park, Death Valley National Park en Sequoia National Park. bron: wikipedia e.a.

Verenigde Staten

Verenigde Staten

De Verenigde Staten is een veelzijdige toeristische bestemming. Je kunt er prachtige natuurgebieden bezoeken, zoals de Grand Canyon en Yellowstone National Park. Daarnaast zijn er ook grote steden waar je lekker kunt shoppen en genieten van de nachtlife, zoals New York en Los Angeles. Kortom, er is voor ieder wat wils! bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar Fitness Restaurant Wasmachines (zelfservice), Zwembad Zwembad, Restaurant, Bar, Fitness, Wasmachines (zelfservice), Kinderen toegestaan RIU Zwembad