8 dg cruise Mexico met Puerto Vallarta

Cruises - San Diego, Verenigde Staten

Over deze vakantie

Bienvenido a México! Met de Koningsdam ga jij de westkust van Mexico ontdekken. Cruisen met dit schip is een genot, laat je in de watten leggen qua eten door de chef koks in Nami Sushi of Tamarind of kom helemaal tot rust in de Greenhouse Spa & Salon. Geniet in de avond van een show in het World Stage theater aan boord. Wil jij iets meer actie ga dan naar de nieuwe Rolling Stone Rock Room of de B.B. King Blues Club. Vanuit San Diego vertrekt de Koningsdam naar Cabo San Lucas, neem je camera mee voor El Arco of Todos Santos dat ook wel de Magische Stad word genoemd. Na dit bezoek vaar je door naar Mazatlán, bezoek hier één van de koloniale dorpen. Als laatste bestemming staat Puerto Vallarta op de agenda, loop hier over de boulevard en bezoek de gezellige pleinen en het oude centrum. Na dit bezoek vaart de Koningsdam je weer terug naar San Diego.

Deze vakantie boeken

tui
€ 94.88 /dag
tui
€ 96.13 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Over de regio

San Diego

San Diego is een stad in de Amerikaanse staat Californië. De stad ligt aan de westkust van het land, aan de Mexican-Amerikaanse grens. San Diego is de op één na grootste stad van Californië en de zevende stad van de Verenigde Staten. De stad is een populair toeristisch bestemming vanwege het mooie weer, de stranden, de dierentuin en het historische centrum. bron: wikipedia e.a.

Californië

Californië

Californië is een state in het westen van de Verenigde Staten. Het is de op een na grootste staat in de VS en heeft een kustlijn aan de Stille Oceaan. Er wonen meer dan 39 miljoen mensen in Californië. De hoofdstad is Sacramento. De bekendste steden zijn Los Angeles en San Francisco. In Californië liggen ook Yosemite National Park, Death Valley National Park en Sequoia National Park. bron: wikipedia e.a.

Verenigde Staten

Verenigde Staten

De Verenigde Staten is een veelzijdige toeristische bestemming. Je kunt er prachtige natuurgebieden bezoeken, zoals de Grand Canyon en Yellowstone National Park. Daarnaast zijn er ook grote steden waar je lekker kunt shoppen en genieten van de nachtlife, zoals New York en Los Angeles. Kortom, er is voor ieder wat wils! bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan