3 vakanties

Vakanties naar Californië, Verenigde Staten

Californië is een state in het westen van de Verenigde Staten. Het is de op een na grootste staat in de VS en heeft een kustlijn aan de Stille Oceaan. Er wonen meer dan 39 miljoen mensen in Californië. De hoofdstad is Sacramento. De bekendste steden zijn Los Angeles en San Francisco. In Californië liggen ook Yosemite National Park, Death Valley National Park en Sequoia National Park.
€ 94,88

8 dg cruise Mexico met Puerto Vallarta

Bienvenido a México! Met de Koningsdam ga jij de westkust van Mexico ontdekken. Cruisen met dit schip is een genot, ...
8
€ 89,75

RIU Plaza Fisherman's Wharf

Met de uitstekende ligging van RIU Plaza Fisherman's Wharf in één van de meest iconische delen van San Francisco is ...
€ 83,64

22 dg cruise Panamakanaal

Vanuit Seattle vertrek je met het schip de Norwegian Encore op weg naar een waanzinnig avontuur door het Panamakanaal. Het ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Californië

San Francisco, Californië

San Francisco is een populaire toeristische bestemming in de Verenigde Staten. De stad ligt aan de westkust van het land en is bekend om zijn beroemde Golden Gate Bridge en diverse andere bezienswaardigheden. San Francisco is een leuke stad om te bezoeken, met veel verschillende activiteiten om te doen.

Seattle, Californië

Seattle is een stad in de staat Washington in de Verenigde Staten, gelegen aan de westkust van het land. Het is een belangrijke havenstad en een toeristische bestemming dankzij deSpace Needle, het iconische wolkenkrabbers die symbool staan voor de stad. Seattle is ook bekend vanwege de espressobars, de muziekscene en de rainfall.

San Diego, Californië

San Diego is een stad in de Amerikaanse staat Californië. De stad ligt aan de westkust van het land, aan de Mexican-Amerikaanse grens. San Diego is de op één na grootste stad van Californië en de zevende stad van de Verenigde Staten. De stad is een populair toeristisch bestemming vanwege het mooie weer, de stranden, de dierentuin en het historische centrum.