Tangerine Beach Resort 4 sterren

Hotel in Kalutara, Sri Lanka

Over deze vakantie

Tangerine Beach Resort is een luxe 4-sterren hotel in  Kalutara . In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,7 door meer dan 50 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Tangerine Beach Resort voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Tangerine Beach Resort en geniet van een heerlijke vakantie in Sri Lanka !

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Logies
incl.
€ 171.75 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Kalutara
Regio: Westen
Land: Sri Lanka

Over de regio

Kalutara

Kalutara is een kleine stad in Sri Lanka gelegen aan de westkust. Het is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn prachtige stranden, helderblauw water en weelderige tropische vegetatie. Er zijn ook een aantal historische bezienswaardigheden in Kalutara, zoals de Tempel van de Zwarte Boeddha en het Dutch Fort. Bezoekers kunnen genieten van allerlei outdooractiviteiten, zoals golf, surfen, duiken en wandelen. Er zijn ook verschillende spas en wellnesscentra in de stad waar bezoekers kunnen ontspannen.

Westen

Westen

Westen is een toeristische bestemming in Sri Lanka. Deze plek is bekend om zijn prachtige natuur, heerlijke stranden en interessante cultuur. Toeristen kunnen hier genieten van een ontspannen vakantie of avontuurlijke activiteiten zoals wandelen, mountainbiken en raften.

Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka is een toeristische bestemming Dit kan verschillende redenen hebben, maar een van de meest voorkomende is het mooie weer. Het klimaat is er een stuk aangenamer dan in Nederland en daardoor is het een favoriete vakantiebestemming onder Nederlanders. Ook de natuur is erg mooi. Er zijn veel tropische stranden, junglegebieden en bergen. Daarnaast is er veel cultuur te beleven. Er zijn bijvoorbeeld veel historiche beelden en monumenten.

Reisadvies naar Sri Lanka

Reist u naar Sri Lanka? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Sri Lanka

Download de kaart (PDF, 231 kB)

Actueel

In het najaar van 2024 vinden in Sri Lanka presidentsverkiezingen plaats. Er kunnen (grote) demonstraties voorkomen, waarbij geweld kan ontstaan. Vermijd samenscholingen, mensenmassa’s en demonstraties. Volg het nieuws via de (lokale) media. Of vraag bij uw hotel om informatie.

Terrorisme

In Sri Lanka zijn in het verleden terroristische aanslagen geweest. Daarbij zijn doden en gewonden gevallen.

Er is op dit moment geen acute dreiging van terrorisme. Maar net zoals in veel andere landen, kan ook in Sri Lanka een terroristische aanslag plaatsvinden. Wees alert op drukke plaatsen en volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten.

Criminaliteit

Zakkenrollers en diefstal

Wees in Sri Lanka alert op zakkenrollers en diefstal. Vooral op drukke en toeristische plaatsen.

Alleenreizende vrouwen

Bent u een vrouw en reist u alleen door Sri Lanka? Pas vooral in het zuiden van Sri Lanka goed op en bezoek geen afgelegen straten, parken of stranden. Als alleenreizende buitenlandse vrouw bent uw een makkelijk doelwit van (seksueel) geweld.

Drogeren

Wees alert in bars en taxi’s. U kunt worden gedrogeerd en beroofd.

Corrupte agenten

Sommige agenten in Sri Lanka zijn corrupt. Zij houden u aan en willen u zonder reden een boete laten betalen. Blijf rustig en beleefd, en vraag de naam, rang en identificatie van de agent.

Voorkom dat u slachtoffer wordt van criminaliteit

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Sri Lanka geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. In Sri Lanka zijn straffen veel zwaarder dan in Nederland. U kunt de doodstraf krijgen als u een kleine hoeveelheid drugs bij u heeft.

Lhbtiq+

Bent u een lhbtiq+ persoon? En wilt u naar Sri Lanka reizen? U kunt daar te maken krijgen met strenge straffen, discriminatie en agressie. Seksuele handelingen tussen personen van hetzelfde geslacht zijn verboden. Lees de tips op de pagina Kan ik veilig reizen als lhbtiq+ persoon? om risico’s te verkleinen.

Seks met minderjarigen

U mag in Sri Lanka geen seks hebben met iemand jonger dan 18 jaar. Ook niet als de minderjarige zegt dit te willen. U bent dan strafbaar. En u kunt hiervoor een lange gevangenisstraf krijgen. Het is moeilijk om iemands leeftijd te schatten. U kunt om een identiteitsbewijs vragen. Maar let op: dit kan vervalst zijn.

Fotograferen

Fotografeer of film geen militaire objecten, overheidsgebouwen en overheidsmedewerkers van bijvoorbeeld het leger of de politie. Dit is verboden in Sri Lanka. U kunt een boete of gevangenisstraf krijgen.

Gerelateerde vakanties