Kuredu Island Resort 4 sterren

Hotel in Kuredu Island, Malediven

Over deze vakantie

Voor surf- en duikliefhebbers is het Kuredu Island Resort ideaal! Met vele snorkel- surf- en duikmogelijkheden kunnen watersportfanaten hun geluk niet op! Daarnaast zijn er maar liefst 6 restaurants om uit te kiezen en kun je er voor kiezen om te verblijven in een bungalow boven het water. Alsof het nog niet mooi genoeg klinkt, kun je ook nog gebruik maken van vele wellnessfaciliteiten!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Volpension
incl.
€ 269.25 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Land: Malediven

Over de regio

Kuredu Island

Kuredu Island is een toeristische bestemming in de Malediven. Het is een klein eiland met een aantal mooie stranden, en het is omringd door een lagune met helderblauw water. Er zijn een aantal resort hotels op het eiland, en je kunt er diverse watersportactiviteiten beoefenen. bron: wikipedia e.a.

Lhaviyani Atol

Lhaviyani Atol

Lhaviyani Atoll is een eilandengroep in de Malediven. De atol bestaat uit 37 eilanden, waarvan er 32 bewoond zijn. De eilanden zijn dunbevolkt en hebben een rustige sfeer. Het grootste eiland is Faadhippolhu Island. De eilanden zijn omringd door helder turquoise water en bieden prachtige snorkel- en duikplekken. Ook kun je hier genieten van ontspannen strandwandelingen en mooie zonsondergangen. bron: wikipedia e.a.

Malediven

Malediven

Malediven is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden en blauwe wateren. Het is een populair plekje onder toeristen die van snorkelen en duiken houden. bron: wikipedia e.a.

Gerelateerde vakanties