Komandoo Island Resort 4 sterren

Hotel in Komandoo Island, Malediven

Over deze vakantie

Uitstekende service, een vriendelijke en ontspannen sfeer en een paradijselijke omgeving! In het 5-sterren Komandoo Island Resort kan je optimaal genieten van je welverdiende vakantie. Deze locatie is erg populair bij snorkelliefhebbers. Het rif ligt vlakbij. Extra luxe? Boek dan een waterbungalow en heb direct toegang tot de zee. 

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Volpension
incl.
€ 454.5 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Land: Malediven

Over de regio

Komandoo Island

Komandoo Island is een prachtig tropisch eiland gelegen in de Malediven. Het eiland biedt een unieke combinatie van rust en ontspanning, met een scala aan actieve outdoor activiteiten. Er is een schitterende lagune om in te zwemmen en te snorkelen, er zijn wandelpaden door het oerwoud en er zijn prachtige stranden waar je kunt relaxen. bron: wikipedia e.a.

Lhaviyani Atol

Lhaviyani Atol

Lhaviyani Atoll is een eilandengroep in de Malediven. De atol bestaat uit 37 eilanden, waarvan er 32 bewoond zijn. De eilanden zijn dunbevolkt en hebben een rustige sfeer. Het grootste eiland is Faadhippolhu Island. De eilanden zijn omringd door helder turquoise water en bieden prachtige snorkel- en duikplekken. Ook kun je hier genieten van ontspannen strandwandelingen en mooie zonsondergangen. bron: wikipedia e.a.

Malediven

Malediven

Malediven is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden en blauwe wateren. Het is een populair plekje onder toeristen die van snorkelen en duiken houden. bron: wikipedia e.a.

Gerelateerde vakanties