Vakanties naar Lhaviyani Atol, Malediven

Lhaviyani Atoll is een eilandengroep in de Malediven. De atol bestaat uit 37 eilanden, waarvan er 32 bewoond zijn. De eilanden zijn dunbevolkt en hebben een rustige sfeer. Het grootste eiland is Faadhippolhu Island. De eilanden zijn omringd door helder turquoise water en bieden prachtige snorkel- en duikplekken. Ook kun je hier genieten van ontspannen strandwandelingen en mooie zonsondergangen.
2 vakanties
€ 301,13

Komandoo Island Resort

Uitstekende service, een vriendelijke en ontspannen sfeer en een paradijselijke omgeving! In het 5-sterren Komandoo Island Resort kan je optimaal ...
€ 170,75

Kuredu Island Resort

Voor surf- en duikliefhebbers is het Kuredu Island Resort ideaal! Met vele snorkel- surf- en duikmogelijkheden kunnen watersportfanaten hun geluk niet op! ...

Populaire plaatsen in Lhaviyani Atol

Komandoo Island, Lhaviyani Atol

Komandoo Island is een prachtig tropisch eiland gelegen in de Malediven. Het eiland biedt een unieke combinatie van rust en ontspanning, met een scala aan actieve outdoor activiteiten. Er is een schitterende lagune om in te zwemmen en te snorkelen, er zijn wandelpaden door het oerwoud en er zijn prachtige stranden waar je kunt relaxen.

Kuredu Island, Lhaviyani Atol

Kuredu Island is een toeristische bestemming in de Malediven. Het is een klein eiland met een aantal mooie stranden, en het is omringd door een lagune met helderblauw water. Er zijn een aantal resort hotels op het eiland, en je kunt er diverse watersportactiviteiten beoefenen.