Last minute Mexico

Als je hoort Mexico denken we gelijk aan de sombrero’s en tequila. Maar ook het lekker eten van Mexico is verspreid over de hele wereld. Mexico is een land waar de Spaanse traditie nog steeds waarde heeft. Het cultuur is wel een mix van Amerika en Spaans. Mexico heeft een hele mooie landschap, geschikt voor de natuurliefhebbers. Ook in Mexico heb je van de witte stranden en woestijnen. Eenmaal in Mexico kun je de vulkanen beklimmen, niet overal kan dit. En in het water kun je de walvissen spotten. Zoek je naar historie dan kun je oude tempels verkennen.

Heb je eens gehoord van de Maya cultuur? Dat kun je ook in Mexico vinden. Er zijn bijzondere bouwwerken aanwezig die de Maya's hebben gemaakt. In Mexico kun je veel inkopen doen. Vooral als het gaat om de traditionele inkopen. Je kunt hele mooie herinneringen meenemen naar huis. In Mexico kun je ook in de ondergrondse grotten zwemmen.

Aantrekkelijk voor jou als toerist. Ook kun je boottochten maken en verschillende gebouwen bewonderen. Het museum in Mexico zit ook vol geheimen. Bezoek dit zeker om leuke ervaringen op te doen. Hou je van borrelen dan kun je zeker de tequila farm bezoeken. Hier kun je zien hoe tequila bereid wordt en zeker een glaasje proeven.