Italië

Stedentrip Italië

Als we denken aan een stedentrip in Italië is het eerste wat in je opkomt romantische momenten. Inderdaad is Italië bekend om zijn roman. Maar er zijn ook heel wat andere activiteiten die je kunt beleven zoals eeuwenoude excursies en excursies. Italië is ook bekend om hun eten. De gerechten van Italië zijn wereldwijd bekend. En tijdens deze trip kun je ervan smullen hoeveel je wilt. Met al het lekker eten in Italië wordt terrassen nog leuker gemaakt. Je kunt ook het huis binnengaan van Romeo en Juliet. Echt apart zo een stedentrip in Italië.

 

Toont alle 7 resultaten

In Italië kun jij je inleven zoals in de Romeinse tijd. Het zit vol historie. Als je eindelijk in je hotel bent kun je aan sightseeing doen. Wil je ook eens een vulkaan zien? Dat kan in Italië, wanneer je nog vroeg bent kun je rook zien komen uit het vulkaan, spannend. Je kunt tijdens de excursie de vulkaan ook beklimmen en van binnen de krater bewonderen.

Italië heeft ook van de mooie kerken, musea en leuke pleinen. Wat eten betreft, ontbreek je ook niets, want hier kun je van alles vinden zoals ijssalons, broodjeszaken en markten. Hou je van shoppen dan kun je genieten van een goede dag om te winkelen. Veel zaken om te bezoeken met verschillende producten. Italië is vooral ook geschikt voor de tortelduifjes.