6 vakanties

Vakanties naar Baai Van Napels, Italië

Baai van Napels is een Italiaanse toeristische bestemming, gelegen in het zuiden van Italië. De baai is omringd door de steden Napels en Salerno, en biedt prachtige uitzichten over de Tyrrheense Zee. Er zijn verschillende stranden in de baai, waar toeristen kunnen genieten van de zon en het water. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden in de steden rondom de baai, zoals het Archeologisch Museum van Napels, het Amalfi Coast National Park en de Vesuvius.
7.9
€ 98,88

8-daagse rondreis Bella Italia

Een vakantie in Italië is altijd een goed idee. Je wordt meegenomen naar het schilderachtige Sorrento en ontdekt het bedrijvige ...
€ 99,00

11-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Italië

Welkom in Zuid Italië! Tijdens deze rondreis word je meegenomen naar steden met een rijk verleden zoals Pompeï. Uiteraard proef ...
€ 97,63

8 daagse fly drive Zuid Italië & Amalfikust

Zuid Italië en de Amalfikust liggen op je te wachten! Laat je hart sneller kloppen en je ogen afdwalen naar ...
7.3
€ 99,60

15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië

In de hak en de punt van de Italiaanse laars liggen schitterende regio's op ons te wachten. En wat te ...
8
€ 63,50

16-daagse rondreis de ronde van Italië

In 16 dagen krijg je een bijzondere reis voorgeschoteld langs de vele hoogtepunten van Italië. Denk aan Isola Bella in ...
€ 99,63

8 daagse singlereis Bella Italia

Een vakantie in Italië is altijd een goed idee. Je wordt meegenomen naar het schilderachtige Sorrento en ontdekt het bedrijvige ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Baai Van Napels

Vinci, Baai Van Napels

Vinci is een klein stadje in de provincie Firenze, Toscane in Italië. Het dorp is bekend vanwege de renaissance-kunstenaar Leonardo da Vinci, die er is geboren en getogen. In Vinci is het museum dedicated aan zijn werk te bezoeken. Het dorpje is een rustige en authentieke bestemming, met prachtige natuur in de omgeving. Een bezoek aan Vinci is een unieke ervaring!

Stromboli, Baai Van Napels

Stromboli is een toeristische bestemming in Italië. Het is gelegen in de Tyrrheense Zee, ten noorden van Sicilië, en is onderdeel van de Eolische Eilanden. Stromboli is bekend om zijn actieve vulkaan, die regelmatig as en lava uitstoot. Deze vulkaan is een populaire trekpleister voor toeristen, die er komen kijken naar de erupties. Er zijn verschillende wandelpaden rondom de vulkaan, waar toeristen kunnen genieten van het uitzicht. Op het eiland bevindt zich ook een klein dorpje met een aantal winkels, restaurants en accommodaties.

Sorrento, Baai Van Napels

Sorrento is een verrukkelijke toeristische bestemming in Italië. Het ligt aan de voet van de Vesuvius en heeft een uniek uitzicht over de Golf van Napels. De stad heeft een aantal bezienswaardigheden, zoals de kathedraal, het klooster en de verschillende musea. Sorrento heeft ook een aantal mooie winkels en restaurants.

Tropea, Baai Van Napels

Tropea is een kustplaats in het zuiden van Italië en is een populair toeristische bestemming. De stad ligt aan de Tyrrheense Zee en heeft een prachtig uitzicht over de kustlijn. Er zijn verschillende stranden om te bezoeken en er zijn ook vele restaurants, bars en winkels. Tropea is ook bekend om zijn wijngaarden en er zijn verschillende wijnfestivals die jaarlijks plaatsvinden.

Napels, Baai Van Napels

Naples is een levendige en kleurrijke stad in het zuiden van Italië. Het is de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie, met mooie stranden, lekker eten en veel cultuur. Er is van alles te doen in Naples, van het bezoeken van historische bezienswaardigheden tot het uitgaan in de gezellige bars en clubs. Het is ook een geweldige plek om te winkelen, met allerlei unieke winkels en markten.