Home>stedentrip>Frankrijk

Stedentrip Frankrijk

Vind je het leuk om museums te bezoeken? Frankrijk is een land geschikt voor stedentrip vanwege de 13 museums. Maar Frankrijk staat vooral bekend om Parijs, een romantisch stad waar vele koppels hun belofte voor levenslang maken voor het Eifeltoren, een stad van liefde. Je kunt je kinderen meenemen naar de stedentrip in Frankrijk, omdat Disneyland ook hier voorkomt. Maak al je favoriete cartoon karakters in het echt mee en geniet van het amusement park voor jong en oud. Naast alle leuke gebouwen kun je ook volop genieten van het winkelen en lekker eten in Frankrijk. Een land waar je samen met je familie of alleen met je partner kunt gaan genieten.

Behalve Parijs kun je nog veel leuke steden bezichtigen in Frankrijk. Behalve historische momenten bewonderen kun je ook genieten van het strand en stad, kopen van vis, bloemen en antiek. Het bezoeken van plein met musea, winkels en parken. Frankrijk heeft vele steden waar je kunt genieten van terrassen met leuk straatmuzikanten.

Vele van ons houden van wijn, tenminste een glaasje. Je kunt in Frankrijk eindelijk de wijnhuizen bezoeken. Eenmaal in Frankrijk kun je de markt ook bezoeken. Hier vind je verse mosterd en allerlei verse groenten en fruit. Een stedentrip aan Frankrijk heeft veel verrassingen. Een compleet pakket met alle leuke historische gebouwen, amusementspark, winkels en restaurants. Verder nog veel meer.