3 vakanties

Vakanties naar Dordogne, Frankrijk

De Dordogne is een rivier die door Zuidwest-Frankrijk stroomt. De rivier is heel populair onder toeristen vanwege de mooie natuur en de vele historische bezienswaardigheden. Je kunt hier bijvoorbeeld kastelen bezoeken en wandelen in het bos. In de Dordogne kun je ook verschillende lekkere gerechten proeven.
€ 19,75

Le Moulin de Paulhiac

Camping Spot
4 sterren
Een vakantie naar de 4-sterren camping Le Moulin de Paulhiac in Daglan is perfect voor rustzoekers en gezinnen met jonge ...
9.2
€ 169,00

Souillac Country Club

vakantiepark
4 sterren
Houd je van luxe, service, kwaliteit en stijl? Kies dan voor deze luxe accommodatie. Geniet in dit prachtige en kwalitatief ...
8
€ 9,50

Les Ondines Flower

camping
4 sterren
Camping Les Ondines ligt aan de rivier de Dordogne en op loopafstand van Souillac. En als je Dordogne zegt, dan ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Dordogne

Daglan, Dordogne

Daglan is een klein plaatsje in de zuidwestelijke provincie Dordogne in Frankrijk. Het dorpje is omgeven door groene heuvels en heeft een aantal oude kastelen en ruïnes. Daglan is een populaire toeristische bestemming vanwege de prachtige natuur en de rust die er heerst. In de zomermaanden is het hier heel erg druk met toeristen die komen genieten van de mooie omgeving en de lekkere wijn.

Souillac, Dordogne

Souillac is een kleine stad in Zuid-Frankrijk, gelegen aan de rivier de Dordogne. De stad heeft een rijke historie en bezienswaardigheden, waaronder een 13de-eeuwse abdij en een kasteel uit de 16de eeuw. Souillac is ook bekend om zijn wijnen en zijn markt, waar je lokaal geteelde producten kunt kopen.