Home>stedentrip>Verenigde Arabische Emiraten>Dubai>Dubai Stad>Canopy by Hilton Dubai Al Seef in Verenigde Arabische Emiraten

Canopy by Hilton Dubai Al Seef in Verenigde Arabische Emiraten

577.00

Bestemming: Dubai Stad, Verenigde Arabische Emiraten
Aantal sterren: Aantal sterren Canopy by Hilton Dubai Al Seef
Aanbieder: Tui

Opties & mogelijkheden

De vakantie naar Canopy by Hilton Dubai Al Seef gelegen in Dubai Stad, Verenigde Arabische Emiraten zijn op diverse data's en met verschillende aantal personen te boeken. Door te klikken op onderstaande groene knop wordt u doorgezonden naar de aanbieder waar alle relevante informatie beschikbaar is. De prijs is afhankeijk van de datum en aantal personen.

Details over de vakantie...

Land:
 Verenigde Arabische Emiraten
Regio:
 Dubai
Plaats:
 Dubai Stad
Type vakantie:
 Stedentrip
Aanbieder:
 
Aantal sterren:
 Aantal sterren
Artikelnummer: 3f7881227f2b Categorieën: , , ,

Beschrijving

In Canopy by Hilton Dubai Al Seef kun je de hele relaxen aan het zwembad, op het zonneterras en in een van de drie restaurants. Maar als je Dubai bezoekt wil je natuurlijk de stad ontdekken, ook daarvoor is dit hotel de perfecte uitvalbasis. De ligging in het historische centrum van Dubai is perfect voor de cultuurliefhebbers. Een lange dag sluit je hier af op het dakterras terwijl de zon ondergaat en jij een slok neemt van je cocktail. De volgende ochtend wakker worden aan de Dubai Creek en weer volop genieten van alles dat deze stad te bieden heeft!

Extra informatie

Type vakantie

Land

Regio

Plaats

Accommodatie

Aantal sterren

Aanbieder