Duinrell Vacanceselect 4 sterren

vakantiepark in Wassenaar, Nederland

beoordeling
4.6
Reistijd: 1 uur (64 km)

Over deze vakantie

Een camping en een attractiepark in één. Dat is Duinrell in Wassenaar.

Deze vakantie boeken

tui
€ 89.5 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Vakantiepark
Stad: Wassenaar
Regio: Zuid Holland
Land: Nederland

Over de regio

Wassenaar

Wassenaar

Wassenaar is een rustige en mooie plek in Nederland, die perfect is voor een ontspannen vakantie. Er zijn prachtige wandelingen te maken in de duinen en het bos, en je kunt ook genieten van het strand en de zee. In Wassenaar zijn ook verschillende musea en galeries te bezoeken, en er zijn leuke winkels en restaurants. bron: wikipedia e.a.

Zuid Holland

Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland. De provincie bestaat uit een aantal grote steden, waaronder Rotterdam, Den Haag en Leiden, maar ook kleinere plaatsen zoals Delft en Gouda. Er is veel te zien en te doen in deze provincie, met verschillende museums, monumenten en andere bezienswaardigheden. Zuid-Holland is ook een populair gebied om te wandelen of fietsen, met verschillende mooie routes door de polders en langs de kust. bron: wikipedia e.a.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven. bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar Discotheek Entertainment Fietsverhuur Fitness Sauna Speeltuin Supermarkt Tennis Tuin Volleybal Wasmachines (zelfservice), Zwembad Kinderen toegestaan Zwembad