Leonardo Royal Den Haag Promenade 4 sterren

Hotel in Den Haag, Nederland

Reistijd: 1 uur (68 km)

Over deze vakantie

Op zoek naar een luxe accommodatie in Den Haag? Bekijk dan het moderne 4-sterrenhotel Leonardo Royal Den Haag Promenade. Dit hotel is ideaal voor een aangename vakantie door de comfortabele faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Geniet van de heerlijk luxe kamers die zijn uitgerust met een fijn bad, eet de lekkerste gerechten in het á-la-carterestaurant en kom helemaal tot rust in de uitgebreide wellness. Boek jouw vakantie naar Leonardo Royal Den Haag Promenade en geniet van een heerlijke vakantie in Nederland!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Logies
€ 99.88 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Den Haag
Regio: Zuid Holland
Land: Nederland

Over de regio

Den Haag

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Nederland, gelegen in het westen van het land. De stad wordt ook wel het "Regierungsviertel" genoemd, vanwege het grote aantal regeringsgebouwen en ambassades dat hier is gevestigd. Den Haag is een populaire toeristische bestemming vanwege de vele bezienswaardigheden, zoals het Mauritshuis (een museum met schilderijen van onder andere Rembrandt en Vermeer), het Binnenhof (het centrale plein van de stad waar het Nederlandse parlement is gevestigd) en het Lange Voorhout (een populaire winkelstraat).

Zuid Holland

Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland. De provincie bestaat uit een aantal grote steden, waaronder Rotterdam, Den Haag en Leiden, maar ook kleinere plaatsen zoals Delft en Gouda. Er is veel te zien en te doen in deze provincie, met verschillende museums, monumenten en andere bezienswaardigheden. Zuid-Holland is ook een populair gebied om te wandelen of fietsen, met verschillende mooie routes door de polders en langs de kust.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.