Hotel Van Oranje 5 sterren

hotel in Noordwijk aan Zee, Nederland

Over deze vakantie

 

Deze vakantie boeken

tui
€ 252.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Regio: Zuid Holland
Land: Nederland

Over de regio

Noordwijk aan Zee

In de plaats Noordwijk aan Zee is het toeristisch erg aantrekkelijk. Er zijn verschillende activiteiten die je kan doen. Zo kan je naar het strand gaan, of een bezoekje brengen aan de Space Expo. Ook is er een museum over de bloembollencultuur. Kortom, in Noordwijk aan Zee is er genoeg te doen voor iedereen!

Zuid Holland

Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland. De provincie bestaat uit een aantal grote steden, waaronder Rotterdam, Den Haag en Leiden, maar ook kleinere plaatsen zoals Delft en Gouda. Er is veel te zien en te doen in deze provincie, met verschillende museums, monumenten en andere bezienswaardigheden. Zuid-Holland is ook een populair gebied om te wandelen of fietsen, met verschillende mooie routes door de polders en langs de kust.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.