Best Western Gouda 4 sterren

hotel in Gouda, Nederland

beoordeling
8 - Goed

Over deze vakantie

Dit hotel ligt op een prachtig plekje aan de gracht, net buiten het historische centrum. Het hotel is modern ingericht, maar heeft oude details. Tijd om de stad te ontdekken. Trek je sneakers aan en wandel het centrum in. Uiteraard ga je kaas proeven en een stroopwafel kopen. Zo proef je de stad letterlijk. Terug in het hotel geniet je van je ruime en vooral luxe kamer. Maar voordat je naar je kamer gaat, hang je natuurlijk nog even aan de bar met een glas koud bier of een goede wijn.

Deze vakantie boeken

tui
€ 27 /dag
tui
€ 27.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Type vakantie: Last minute Autovakantie
Accomodatie: Hotel
Stad: Gouda
Regio: Zuid Holland
Land: Nederland

Over de regio

Gouda

Gouda is een prachtige stad in Nederland met veel mooie bezienswaardigheden. De stad heeft een rijke historie en er zijn veel oude gebouwen en monumenten te zien. Ook is er een mooie markt met traditionele producten. Bezoekers kunnen genieten van de sfeer van deze stad en alles wat ze te bieden heeft. bron: wikipedia e.a.

Zuid Holland

Zuid Holland

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland. De provincie bestaat uit een aantal grote steden, waaronder Rotterdam, Den Haag en Leiden, maar ook kleinere plaatsen zoals Delft en Gouda. Er is veel te zien en te doen in deze provincie, met verschillende museums, monumenten en andere bezienswaardigheden. Zuid-Holland is ook een populair gebied om te wandelen of fietsen, met verschillende mooie routes door de polders en langs de kust. bron: wikipedia e.a.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven. bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar, Kinderen toegestaan