A Hotel Oosterhout 4 sterren

hotel in Oosterhout, Nederland

Reistijd: 1 uur (63 km)

Over deze vakantie

Altijd al de sfeer van het bourgondische Brabant willen proeven? Dan is Hotel Oosterhout de perfecte plek om te verblijven. Het hotel heeft ruime en stijlvolle kamers, loop na een heerlijke nachtrust naar de ontbijzaal voor een gevarieerd en goed ontbijt. Dan kan de dag beginnen, ontdek de ongerepte natuur in het nabij gelegen nationaal park de Biesbosch. Of pak je liever de fiets om de omgeving en rust op te zoeken. Na een dag door de regio te struinen, kan je genieten van een drankje op het terras.

Deze vakantie boeken

tui
€ 36.75 /dag
tui
€ 36.25 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Oosterhout
Regio: Noord Brabant
Land: Nederland

Over de regio

Oosterhout

Oosterhout

Oosterhout is een natuurrijke en rustige stad in het zuiden van Nederland. De stad heeft een rijke historie en biedt toeristen een unieke ervaring. Er zijn vele bezienswaardigheden in de stad, zoals het Kasteel van Oosterhout, het Openluchtmuseum Het Land van Jan Klaassen, en de Markt van Oosterhout. Er is ook een levendige muziek- en cultuurscène in de stad. Bezoekers kunnen genieten van de vele restaurants, cafés, en bars in de stad.

Noord Brabant

Noord Brabant

Noord-Brabant is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie bestaat uit een aaneengesloten delta van rivieren en kanalen, omringd door heuvels. Noord-Brabant is een populaire toeristische bestemming vanwege de vele historische steden, mooie natuurgebieden en gezellige dorpen.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar Fietsverhuur, Kinderen toegestaan