Fletcher Hotel Trivium 4 sterren

hotel in Etten Leur, Nederland

Reistijd: 1 uur (82 km) AMS > LIS - 0

Over deze vakantie

Op zoek naar ontspanning en luxe? Dat vind je in dit sfeervolle hotel in Etten Leur. In de omgeving is genoeg te doen, maar waar het natuurlijk allemaal om draait is het heerlijke en uitgebreide wellnesscentrum van het hotel. Nadat je helemaal zen bent geworden, heb je vast trek gekregen. Schuif aan in het restaurant en kies een gerecht van de menukaart. Uitbuiken kan in de bar of op je luxe kamer. Zet nog even een kopje koffie op je kamer en val daarna rustig in slaap. De volgende ochtend begin je weer aan een nieuwe dag vol ontspanningsmogelijkheden.

Deze vakantie boeken

tui
€ 51 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Etten Leur
Regio: Noord Brabant
Land: Nederland

Over de regio

Etten Leur

Etten Leur

Etten-Leur is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De plaats telt ongeveer 34.000 inwoners. Etten-Leur is vooral bekend om zijn sfeervolle historische binnenstad met een rijke cultuurhistorie. Deze binnenstad kent vele oude monumenten, zoals het 15e-eeuwse kasteel ‘t Hooghe Hus, het 17e-eeuwse stadhuis en de Sint-Martinuskerk. Daarnaast is Etten-Leur een aantrekkelijke winkelstad met een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants en cafés. Ook de natuur is in Etten-Leur goed te genieten. Zo vind je er het Etten-Leurse Broek, een uniek natuurgebied met een rijke flora en fauna.

Noord Brabant

Noord Brabant

Noord-Brabant is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie bestaat uit een aaneengesloten delta van rivieren en kanalen, omringd door heuvels. Noord-Brabant is een populaire toeristische bestemming vanwege de vele historische steden, mooie natuurgebieden en gezellige dorpen.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar Fietsverhuur Fitness Roomservice Sauna, Zwembad Kinderen toegestaan Zwembad