Singlereis Wandelweekend Loonse en Drunense Duinen

Last minute - Helvoirt, Nederland

beoordeling
8 - Goed
Reistijd: 1 uur (66 km)

Over deze vakantie

Op een unieke locatie in Helvoirt, aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, staat het 3 sterren Hotel De Guldenberg. Dit fijne hotel is ons uitgangspunt voor dit gezellige wandelweekend! In uitgestrekte landelijke gebieden liggen in de bossen oude dorpjes verscholen, afgewisseld door boerderijen waar koeien, schapen en paarden de weide bevolken. Neem Natuurpark de Loonse en Drunense Duinen. Een uniek stuk natuurgebied in Nederland waar we in alle rust heerlijke wandelingen kunnen maken door uitgestrekt gebied. De omgeving van Hotel de Guldenberg sluit aan op tal van wandelpaden en uitgezette routes en is dan ook een geweldige locatie voor sportieve natuurliefhebbers. Dit hotel is niet ver verwijderd van Den Bosch en is geliefd vanwege haar inspirerende, rustgevende omgeving, hoogwaardige service en fantastische brasserie. Brasserie Het Verlangen heeft een wisselend à la carte menu en wisselt met de seizoenen mee en biedt voor ieder wat wils. Met het heerlijke 3 gangen keuze menu weet je zeker dat je al je smaakpapillen verwent. Geniet op zonnige dagen op het grote terras van de vele culinaire creaties van de fantastische keukenbrigade.

Deze vakantie boeken

tui
-
€ 79.67 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Over de regio

Helvoirt

Helvoirt

helvoirt is een klein dorp in nederland met ongeveer 5000 inwoners. het is gelegen in de provincie noord-brabant, ten noorden van den bosch. helvoirt ligt aan de rand van het Nationaal park "De Loonse en Drunense Duinen", een van de mooiste natuurgebieden van nederland. in het dorp zelf zijn een aantal winkels en restaurants, maar de meeste toeristen bezoeken helvoirt voor de mooie natuur.

Noord Brabant

Noord Brabant

Noord-Brabant is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie bestaat uit een aaneengesloten delta van rivieren en kanalen, omringd door heuvels. Noord-Brabant is een populaire toeristische bestemming vanwege de vele historische steden, mooie natuurgebieden en gezellige dorpen.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan