Plein Vijf 4 sterren

hotel in Deurne, Nederland

beoordeling
10 - Uitmuntend

Over deze vakantie

Boetiek Hotel Plein Vijf ligt aan het marktplein in het centrum van Deurne. Ooit een sigarenfabriek, nu een fijn hotel als perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Door de historie van het hotel geniet je van oude details, maar dan gecombineerd met de luxe van nu. Ook de kamers zijn lekker luxe en je wordt blij en opgewekt wakker door de vrolijke kleuren die zijn gebruikt. In de ochtend ruik je de geur van de verse croissantjes al bijna door de muren heen. Schuif aan bij het ontbijt en geniet van een kopje koffie met dat verse croissantje en een gekookt eitje. Hmm! Trek er daarna op uit om die ó zo mooie omgeving te ontdekken. Ver hoef je niet te zoeken, want Deurne wordt omringd door prachtige natuur. En je vindt er ook diverse winkeltjes, restaurants, cafés en musea. Voor wat extra drukte en gezelligheid ga je een middagje naar Eindhoven. Voldaan van een mooie wandeling of fietstocht kun je 's avonds plaatsnemen in de brasserie van het hotel voor een uitgebreid diner.

Deze vakantie boeken

tui
€ 35.25 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Deurne
Regio: Noord Brabant
Land: Nederland

Over de regio

Deurne

Deurne is een stad in Noord-Brabant, Nederland. Het is de hoofdstad van de gemeente Deurne en ligt in de regio Peel en Maas. De stad kent een rijke historie en heeft vele bezienswaardigheden. In de stad vind je het oude stadhuis, de Sint-Janskerk, het museum 'Deurne van vroeger', het kasteel 'Deurne', het klooster 'Deurne' en nog veel meer. Deurne is ook een populaire toeristische bestemming vanwege de vele winkels, restaurants en cafés.

Noord Brabant

Noord Brabant

Noord-Brabant is een provincie in het zuidwesten van Nederland. De provincie bestaat uit een aaneengesloten delta van rivieren en kanalen, omringd door heuvels. Noord-Brabant is een populaire toeristische bestemming vanwege de vele historische steden, mooie natuurgebieden en gezellige dorpen.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.