Komandoo Island Resort & Spa 4 sterren

hotel in Lhaviyani Atol, Malediven

beoordeling
10 - Uitmuntend

Over deze vakantie

Vanuit het watervliegtuig zie je het idyllische eiland Komandoo al liggen, middenin een turquoise lagune, omringd door het kleurrijke koraalrif. Per kajak verken je de omgeving, zodat je de volgende dag weet welke plekjes de mooiste zijn om te snorkelen. Iets actiever? Maak gebruik van het multifunctionele speelveld en plons daarna in het infinity zwembad. Om 's avonds te chillen bij de villa op je ligbedje onder de sterrenhemel met een glas rode wijn. Heerlijk!

Deze vakantie boeken

tui
€ 2460.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Regio: Malediven
Land: Malediven

Over de regio

Lhaviyani Atol

Lhaviyani Atol is een koraalrif in de Indiaanse Oceaan, gelegen ten noordwesten van Male. Het bestaat uit meer dan 50 kleine eilandjes, waarvan sommige bewoond zijn door lokale bevolking. Het gebied staat bekend om zijn fantastische onderwaterwereld, met een rijke verscheidenheid aan koraal- en vissensoorten. Toeristen kunnen hier terecht voor onderwateractiviteiten zoals snorkelen en duiken. bron: wikipedia e.a.

Malediven

De Malediven zijn een toeristische bestemming in het zuiden van de Indische Oceaan. Het land is bekend om zijn aquatische activiteiten, stranden en palmen. bron: wikipedia e.a.

Malediven

Malediven

Malediven is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden en blauwe wateren. Het is een populair plekje onder toeristen die van snorkelen en duiken houden. bron: wikipedia e.a.

Gerelateerde vakanties