Lily Beach Resort en Spa 5 sterren

Hotel in Zuid-Ari Atol, Malediven

beoordeling
10 - Uitmuntend

Over deze vakantie

Op honeymoon of gewoon heerlijk relaxen? Slapen op Lily Beach Resort is een onvergetelijke belevenis! Met een hoge beoordeling van een 9,9 staat het Lily Beach Resort en Spa op het Zuid-Male Atol hoog in de lijst. Met zijn mooie villa’s met een eigenzinnig interieur en een openluchtbadkamer én vanwege de vele faciliteiten en het goede eten het geld meer dan waard! Bleef jouw droomvakantie op dit bounty eiland!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
All-inclusive
incl.
€ 331.63 /dag
tui
All-inclusive
incl.
€ 626.67 /dag
tui
€ 3482.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Servicetype: All-inclusive
Regio: Malediven
Land: Malediven

Over de regio

Zuid-Ari Atol

Zuid-Ari Atol is een toeristische bestemming in de Malediven. Het is gelegen in het zuiden van het atol en is daarom een populaire plek onder toeristen. Er zijn veel verschillende activiteiten die je hier kunt ondernemen, zoals snorkelen, duiken, kitesurfen en windsurfen. Ook kun je hier prachtige stranden vinden waar je can kunt relaxen. bron: wikipedia e.a.

Malediven

De Malediven zijn een toeristische bestemming in het zuiden van de Indische Oceaan. Het land is bekend om zijn aquatische activiteiten, stranden en palmen. bron: wikipedia e.a.

Malediven

Malediven

Malediven is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden en blauwe wateren. Het is een populair plekje onder toeristen die van snorkelen en duiken houden. bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar Duikschool Entertainment Fitness Roomservice Tennis Windsurfen, Zwembad Kinderen toegestaan Zwembad

Gerelateerde vakanties