Spanje

Last minute Spanje

Als we horen Spanje dan denken we aan gezelligheid, maar vooral de dans. De bevolking hier is zo vriendelijk dat ze jou met een warme groet verwelkomen. Er is altijd een glimlach aan hun gezicht. De bergen van Spanje zijn uniek, het is verdeeld in tweeën en beneden kun je de rivier zien stromen. De stranden van Spanje zijn schoon, het water is zo helder dat je erdoor kunt kijken. Als je leuke foto’s wilt klikken kan dat in het museum of van het koninklijk paleis. Dit moet je zeker bezoeken om je trip compleet te maken. Spanje bestaat uit hoge watervallen en geweldige rotsen. Ze zijn mooi om te zien. Eenmaal je hier bent krijg je alle rust die je nodig hebt.

Resultaat 1–12 van de 252 resultaten wordt getoond

Zelf in Spanje heb je ook van de smalle straten met restaurants. Het restaurant zijn misschien ook klein, maar hun smaak is helemaal top. Spaanse eten is ook erg bekend en leuk. Spanje bestaat uit een semi woestijn, het is nat en droog. Apart om te zien.

De mogelijkheid tot het bewandelen in de grotten is er ook. Hou je van natuur dan kun je een wandeling maken door het sprookjesbos. De bomen hier hebben een hele aparte kleuren. Een geweldig plaats om te gaan reizen.