1 vakanties

Vakanties naar Noord Spanje, Spanje

Noord-Spanje is de meest noordelijke regio van Spanje en strekt zich uit van de zuidwestelijke kust tot aan de Pyreneeën. Deze regio wordt ook wel Rioja genoemd en is een populaire toeristische bestemming vanwege het mooie weer, de schitterende natuur en de verscheidenheid aan kunst- en cultuurbezienswaardigheden. Er zijn vele bezienswaardigheden in Noord-Spanje, waaronder de Kathedraal van Santiago de Compostela, het Koninklijk Paleis van La Granja de San Ildefonso en het Klooster van Santa María de Irache.
9.4
€ 14,63

Isabena

Lekker luieren bij het zwembad in een hangmat? Dat is vakantie op camping Isabena! Een mooie, eenvoudige, rustige familiecamping in ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Noord Spanje

La Puebla de Roda, Noord Spanje

La Puebla de Roda is een klein plaatsje in Spanje dat bekend staat om zijn historische pleinen en straatjes. Het stadje is gelegen in een prachtige bergachtige omgeving en biedt toeristen een unieke kans om het echte Spanje te zien. Er zijn verschillende wandel- en fietstochten te maken in de omgeving en er zijn verschillende restaurants en cafes waar je genieten van de typisch Spaanse keuken.