Last minute Senegal

Senegal is een land met veel vakantie mogelijkheden. Er zijn mooie stranden aanwezig waar je uitgebreid kunt ontspannen. Ook nog woestijnen voor tochten, de natuurreservaten mogen we zeker niet vergeten met giraffes, neushoorns en zebra’s. De markt is goed ingesteld waar je makkelijk je spullen kunt kopen. Er zijn wel wat arme steden, maar de mensen zijn nog steeds vriendelijk hier. Dus leuk om ze even te helpen. Senegal is druk, maar je kunt daarom juist veel meer gaan shoppen en andere leuke dingen doen. Er is genoeg te vinden hier, zoals kledingstoffen en tassen.

De markt is goed ingedeeld in verschillende afdelingen. Een wandeling in de vuurtoren is ook mogelijk. Dit is een leuke belevenis. Verder kun je ook nog de moskee bewonderen. Het is mooi van binnen en buiten. Vergeet niet om het slaveneiland te bezoeken.

Dit is het eiland waar er aan slavenhandel werd gedaan. Als je naar daar gaat, zie je nog steeds gebouwen met schilderijen en kunstwerken. Je verblijf kan in een resort, maar ook in een luxe hotel. Het ligt geheel aan jou hoe je jouw trip wilt regelen, maar het wordt zeker leuk in Senegal. Het leuke in de woestijn is dat je de zonsondergang goed kunt zien en bewonderen. Het wordt een leuke dag in Senegal.