1 vakanties

Vakanties naar Dakar, Senegal

Dakar is de hoofdstad en grootste stad van Senegal. Het is gelegen aan de Atlantische Oceaan in West-Afrika. De stad heeft een tropisch klimaat met warm weer en veel regenval. Dakar is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn stranden, natuur, cultuur en geschiedenis. Er zijn tal van bezienswaardigheden in Dakar, waaronder het Musée des Civilisations Nègres, het Grand Mosque, het Presidential Palace en het Place de l'Indépendance. Dakar is ook een belangrijk economisch en cultureel centrum van West-Afrika.
9
€ 228,25

8-daagse rondreis Senegal in Vogelvlucht

Senegal staat voor autoliefhebbers bekend als het land waar voorheen de finish van de Parijs Dakar rally was. Maar de ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Dakar

Saint Louis, Dakar

Saint Louis is een toeristische bestemming in Senegal. De stad ligt aan de westkust van het land, aan de monding van de rivier de Senegal. Saint Louis was ooit de hoofdstad van de Franse kolonie Senegal, en heeft daardoor een unieke Franse sfeer. De stad heeft een aantal bezienswaardigheden, zoals het fort Saint-Louis, de kathedraal van Saint-Louis en het museum van Saint-Louis.