Verenigde Arabische Emiraten

All inclusive Verenigde Arabische Emiraten

Dubai wordt gezien als een land van luxe. Wil je jouw vakantie in luxe beleven dan kan dit alleen in Dubai. Als je op zoek bent naar de wandel tochten dan kun je als eerst naar de woestijnen gaan. Dit kan natuurlijk ook met de auto dus geen nood dat je ergens zult blijven hangen. Je gaat altijd met een gids. Cultuur is hier ook aantrekkelijk, vooral als je de mensen in hun unieke klederdrachten ziet. Avontuur beleef je zeker van de vele hoge gebouwen. Maar niet te vergeten shoppen. Shoppen in Dubai is geweldig. Je vind de leukste spullen hier.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

In Dubai is het behoorlijk warm dus neem zeker luchtige kleding mee. Maar je kunt ook gaan zwemmen in het zwembad of op het strand. In Dubai zie je mensen grotendeels bedekt in boerka's, je zult je voor een moment vervelend voelen. Maar het is altijd leuk om je aan te passen, zodat je kunt meeleven in hun cultuur.

Heb je gehoord van de Dubai mall. Dit is een plaats waar je zeker moet gaan. Je kunt er oneindig veel spullen vinden. Ben je vandaag niet klaar dan kun je morgen weer langslopen om inkopen te doen. Hou je van schaatsen dat kan ook in de mall. En er is ook een waterval die je kunt bezichtigen. In Dubai mag je in je eentje wandelen of met je familie. Het is een vriendelijke en veilige plaats.