1 vakanties

Vakanties naar Ad Dakhiliyah, Verenigde Arabische Emiraten

Ad Dakhiliyah is een toeristische bestemming in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een streek in het noorden van het land en wordt ook wel de 'Garden Province' genoemd. De streek kent een aantrekkelijk klimaat met koelere temperaturen dan in de rest van het land. Er zijn veel groene parken en tuinen, en er zijn een aantal bezienswaardigheden zoals forten, moskeeën en musea. Ad Dakhiliyah is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie.
9
€ 211,85

13-daagse rondreis Dubai & Oman

Onwaarschijnlijk… de waanzinnige rijkdom van de oliesjeiks, de hypermoderne bouwwerken, een skihal in de bloedhete woestijn en een 7 sterren ...
Kaart aan het laden...

Populaire plaatsen in Ad Dakhiliyah

Whadi Bani Khalid, Ad Dakhiliyah

Whadi Bani Khalid is een toeristische bestemming in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is gelokaliseerd in het noordoosten van het land en heeft een unieke woestijnomgeving. Touristen kunnen wandelen door de canyon, mountainbiken, kanoën of zandboarden in de woestijn. Er zijn ook verschillende cultuurhistorische bezienswaardigheden, zoals de pre-islamitische topkamers en de islamitische moskeeën.