1 vakanties

Zonvakantie naar Slovenië

Slovenië is een mooie, rustige en veilige bestemming in Europa. Het land heeft veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur en historie. Slovenië is ideaal voor een ontspannen vakantie of een actieve vakantie in de bergen.
9.5
€ 78,38

8 daagse fly drive Istrië & Slovenië

Zet een stap terug in de Romeinse tijd in Pula. Een van de meest indrukwekkende en immense arena's was het ...
Kaart aan het laden...

Populaire regio's in Slovenië

Sloveense Alpen, Slovenië

De Sloveense Alpen zijn een toeristische bestemming in Slovenië. Het gebied is een nationaal park met verschillende wandel- en klimroutes. Er zijn ook diverse campingplaatsen en huisjes beschikbaar in het gebied.

Oost-Slovenië, Slovenië

Oost-Slovenië is een populaire toeristische bestemming in Slovenië. De streek heeft een aantal grote steden, waaronder Maribor en Celje. Er zijn ook veel kleine dorpjes en steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. De natuur is prachtig in Oost-Slovenië en er zijn veel wandel- en fietspaden. Het gebied heeft ook een aantal mooie meren en rivieren.

Istrië, Slovenië

Istrië is een toeristische bestemming in Slovenië die bekend staat om zijn prachtige natuur. Er zijn vele wandel- en fietspaden te vinden die door het mooie landschap lopen. Ook zijn er verschillende meren in de omgeving, waar je in de zomermaanden heerlijk kunt zwemmen. Het klimaat in Istrië is aangenaam, met warme zomers en milde winters. Dit maakt het een perfecte plek om op vakantie te gaan, zowel in de zomer als in de winter.

Baai Van Napels, Slovenië

Baai van Napels is een toeristische bestemming in Slovenië. Het ligt aan de kust van de Adriatische Zee. Er zijn veel hotels, restaurants en bars in de baai. Het is een populaire plek om te zwemmen, vissen en zeilen.

Sloveense Rivièra, Slovenië

Slovenië is een klein land in Midden-Europa, en de Sloveense Rivièra ligt aan de Adriatische Zee. Het gebied rondom de stad Piran is een populaire toeristische bestemming, vanwege de vele mooie stranden, het aangename klimaat en de prachtige natuur. Er zijn ook een aantal historische bezienswaardigheden in deze regio, zoals de burcht van Piran en de kathedraal van Sint-Jacob.