Stedentrip Marokko

Tijdens de stedentrip in Marokko kom je koningssteden tegen. Er zijn paleizen en mozaïeken die je kunt bewonderen. Ben je moe van de hele dag en heb je ontspanning nodig? Je kunt dan lekker gaan genieten van het badhuis. Marokko zit vol met attracties, geen enkel keer verveel je. Er zijn acrobaten die je entertainen, maar ook storytellers. Marokko is een apart land, uniek, maar geschikt voor toeristen. Er zijn ook veel souvenirs te vinden hier om mee te nemen naar huis. Maak je niet druk over het verblijf, want dat gebeurt in de luxe hotels.

In Marokko vind je tussen de woonhuizen ook een paleis die jou trip compleet maakt. Tussendoor kun je ook smullen van al het lekker eten. Heb je al eerder gehoord over het duizend en een nachten? Je kunt de sfeer daarvan beleven in Marokko. In de avond is het altijd gezellig, want dan kun je samen met je groepje genieten van de verhalen. Marokko is een koningsstad met twee verschillende culturen.

 Marokko is rijk aan cultuur en hun geloof, de islam is belangrijk. Daarom dat de medina en mozaïeken zeker in beeld wordt gebracht tijdens je trip in Marokko. Als je van cultuur houdt dan is Marokko het land waar je moet zijn. Zodra je het land binnentreedt merk je direct een verschil door hun traditionele klederdrachten.