Duitsland

Stedentrip Duitsland

Wil je historische momenten tijdens je stedentrip? Duitsland is het geschikte land hiervoor. In de avond kun je genieten van de Bandenburger Tor. Een mooi uitzicht, samen met je tortelduif kun je genieten van de pracht in Duitsland. Eenmaal in Duitsland kun je blijven logeren in de meest luxe hotels. In de avond wordt het nog leuker wanneer je alle verlichte gebouwen ziet. Je wilt zeker niet meer slapen, maar blijven bewonderen. Een echte stedentrip kan alleen in Duitsland, omdat er veel historische momenten schuil liggen. Dit kun je zelf naar boven halen door een bezoek te brengen aan Duitsland.

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Duitsland bestaat uit 15 grote mooie steden. Elk met een unieke historie. Wanneer je langs de Berlijnse muur loopt geniet je al van alle mooie graffititekeningen. Een plek die Hamburg bekend maakt, is St. Pauli. Het is vooral bekend vanwege het nachtleven. Er zijn underground discotheken, kroegen en seksclubs die jou nacht speciaal maakt.

De olympische stadion is ook een van de plaatsen waar je leuke momenten kunt opvangen. Door een rondleiding te maken hier voel je een stuk anders, vooral de sportliefhebbers hebben er plezier in. In Düsseldorf vind je historische gebouwen die beschadigd waren in de Tweede Wereldoorlog. Sommige van de steden zijn druk vanwege het winkelen. In de steden bevind je zoveel winkels waar je kunt winkelen hoeveel je wilt.