Home>stedentrip>Denemarken

Stedentrip Denemarken

Wil je helemaal betoverd voelen tijdens je stedentrip? Denemarken is het land waar het sprookjesachtig uitziet. Het is vooral bekend vanwege de zeemeermin standbeeld. In Denemarken komen er ook paleizen voor. Het is uniek hier. Hou je van winkelen dan is Denemarken het juiste adres om dit waar te maken. Wil je leuke cadeautjes meenemen voor je familie en vrienden dan kun je in Denemarken net zolang winkelen totdat je moe wordt. Er is genoeg om te zien en mee te nemen als aandenken. Een stedentrip in Denemarken geeft, jou een ander gevoel van vrijheid.

Eenmaal in Denemarken willen velen als eerst de zeemeermin standbeeld bewonderen. Dit kan alleen van verte, want het beeld ligt in het water. Wil je jouw stedentrip in Denemarken compleet maken dan kun je een boot nemen om de zeemeermin van dicht bij te bewonderen en foto's te klikken. De cultuur in Denemarken gaat meer over de tijd van koning en paleizen, iets om een hele tijd van te bewonderen.

Denemarken is bekend aan hun stedentrip, omdat je ook kunt meedoen aan vele activiteiten. Een bekend museum is de Viking Schip museum waar je kunt zien hoe de Vikings leefden en hun traditionele schepen kunt bewonderen. Je stedentrip wordt nog leuker, want je mag meedoen aan het weven en houthakken om ook voor een moment als Viking te leven.