Zonvakantie naar Hotel Globales Playa Santa Ponsa in Spanje*

Zonvakantie naar Santa Ponsa, Spanje

€559,00

Bestemming: Santa Ponsa, Spanje
Aantal sterren: Aantal sterren
Aanbieder: Sunweb

Deze vakantie boeken
De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.

Globales Playa Santa Ponsa ligt op steenworp afstand van het schitterende strand dat zich in een prachtige baai bevindt. Het hotel vormt samen met Hotel Globales Pionero en Hotel Globales Santa Ponsa Park één geheel. Je hebt daardoor een ruime keuze aan voorzieningen, want je mag de faciliteiten van beide hotels gebruiken.

De kamers zijn netjes ingericht en in de tuin van het hotel kun je heerlijk genieten bij het grote zwembad. Wil je even lekker wegdromen, ga dan even lekker naar de sauna en kom helemaal tot rust. Ben je graag bezig tijdens de vakantie, speel dan een potje tafeltennis, sla een balletje op de tennisbaan of doe mee met de sportwedstrijden die het animatieteam organiseert.

Voor kinderen is er een leuke miniclub, waar verschillende spelletjes georganiseerd worden en waar zij gemakkelijk vriendjes kunnen maken met andere kleine vakantiegangers. ‘s Avonds gaat de animatie nog even door en is er voor jong en oud een leuke show en kan iedereen regelmatig mee doen met leuke spellen.

Type vakantie

Land

Regio

Plaats

Accommodatie

Aantal sterren

Aanbieder

Laatste update: 14 april 2020