Hotel Angela

Zonvakantie naar Parga, Griekenland

€66,25 p/d

8.7/10
Reis: 26 uur (2667 km)
  • Populair hotel
  • Zeer vriendelijke service
  • Aan een prachtige baai gelegen
Deze vakantie boeken
€66,25Boeken
De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.

Hotel Angela is zeer populair! En dat is niet zo vreemd, het wordt namelijk beheerd door een vriendelijke Griekse familie en heeft een geweldige ligging. Het ligt aan een prachtig besloten baaitje niet ver van het gezellige centrum. En het uitzicht over zee in combinatie met het aangename klimaat van Parga, maken dit een perfecte bestemming voor jouw zonvakantie. Ook kun je op het terras, onder het genot van een lekker drankje, genieten van een fantastisch uitzicht. Wat wil je nog meer?

 

Type vakantie

Land

Regio

Plaats

Accommodatie

Aantal sterren

Servicetype

Waardering

Over de regio

Griekenland
Griekenland, officieel de Helleense Republiek, is een land in Zuidoost-Europa. In 2018 telde het ongeveer 10,7 miljoen inwoners; Athene is de grootste stad en hoofdstad, gevolgd door Thessaloniki. Griekenland ligt op het zuidelijke puntje van de Balkan, op het kruispunt van Europa, Azië en Afrika. Het deelt landgrenzen met Albanië in het noordwesten, Noord-Macedonië en Bulgarije in het noorden, en Turkije in het noordoosten. De Egeïsche Zee ligt ten oosten van het vasteland, de Ionische Zee ten westen, de Kretenzische Zee en de Middellandse Zee ten zuiden. Griekenland heeft de langste kustlijn van het Middellandse-Zeebekken en de 11e langste kustlijn ter wereld met een lengte van 13.676 km (8.498 mi), met vele eilanden, waarvan er 227 bewoond zijnbron: wikipedia
   

Beschikbare kamers

2-persoonskamer landzijde gerenoveerd geschikt voor 2 tot 3 personen

Faciliteiten

lift (aantal 1)lobbyontbijtruimtetelevisiehoekdrinkgelegenheden: barwi-fi in openbare ruimte (gratis)op de kamer (gratis)bij de receptie (gratis)toeristenbelasting (contant te betalen)bedlinnen inclusiefverschoning 2 keer per weekhanddoeken inclusiefverschoning 3 keer per weekdouchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (gratis)bagagerietafeltennis (gratis)schoonmaak kamer 6 keer per weekwi-fi in openbare ruimte: gratiswi-fi op de kamer: gratisbabybedje: circa 3,00 € per eenheid per nacht (op te geven bij reserveringter plekke te betalen)kluisje op de kamer: circa 10,00 € per stuk per week (ter plekke te betalen)airconditioning: circa 5,00 € per stuk per dag (ter plekke te betalen)totaal aantal kamers: 30totaal aantal verdiepingen: 4totaal aantal gebouwen: 1klasse: comfortreceptielift (aantal 1)accommodatie niet geschikt voor mindervalidenhuisdieren niet toegestaantoeristenbelasting: circa 0,50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalenverplicht)
Laatste update: 1 december 2021