Inatel Albufeira Edificio Principal

  • *
  • *
  • *

Albufeira, Algarve, Portugal

  • In het hart van Albufeira gelegen
  • Buitenzwembad en een sportcomplex
  • Op loopafstand van het strand
  • Gratis parkeergelegenheid

Informatie over Inatel Albufeira Edificio Principal

Op zoek naar een fijne accommodatie in Albufeira? Inatel Albufeira Edificio Principal is een middenklasse 3-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie in de Portugese Algarve. Het hotel heeft een fantastische ligging in de stad: zowel dicht bij het bruisende centrum als bij het fijne strand. Daarbij is Edificio Principal van alle gemakken voorzien en de kamers zijn ideaal om heerlijk tot rust te komen na een lange dag. Het complex beschikt over alle ingrediënten voor een ontspannen zonvakantie in Albufeira! 

Ideale locatie in Albufeira: vlakbij strand & centrum

Ligging in Albufeira

Het hotel is centraal gelegen, dicht bij het hart van Albufeira, op slechts 3 minuten lopen van het grote zandstrand. Er is een groot aantal restaurants, bars en winkels op loopafstand en aansluitingen op het openbaar vervoer zijn op 200 meter afstand te vinden. Het treinstation en de dierentuin Marine en vele andere bezienswaardigheden liggen allemaal op 6 km afstand. Een groot busstation ligt op 15 minuten lopen en de dichtstbijzijnde golfbaan op 10 minuten rijden van het hotel.

Faciliteiten Inatal Edificio Principal

Dit betoverende hotel biedt moderne kamers en suites. De kamers met eigen badkamer hebben natuurlijke tinten die zijn in het thema van de adembenemende zonsondergangen van Portugal en zijn volledig uitgerust met moderne voorzieningen. Je kunt genieten van een dagelijks ontbijt en de hele dag door van heerlijke snacks in de bars van het hotel. Het hotel heeft een schitterend buitenzwembad, sportfaciliteiten waaronder een tennisbaan en een speelkamer om zowel jong en oud te vermaken.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken