GHT Aquarium en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *

Lloret de Mar, Costa Brava, Spanje

  • Animatieprogramma voor jong en oud
  • Strand en centrum op loopafstand
  • Zwembad en bubbelbad
  • Kamer met balkon
Vanafprijs geldt op:
30 april (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan, afhankelijk van beschikbaarheid, wijzigen.

p.p. vanaf * 614

Informatie over GHT Aquarium en Spa

GHT Aquarium en Spa is een 4-sterren gelegen in de buurt van het Fenals strand in Lloret de Mar. Het hotel is de perfecte keuze voor vakantie met je partner, familie of vrienden. De uitstekende faciliteiten zoals een buitenzwembad met zonneterras en een restaurant zorgen voor een heerlijk verblijf. Doe gezellig mee aan leuke activiteiten of geniet onder de warme zon op je ligbedje. Voor de wellnessliefhebbers is er een ruime spa met onder andere een binnenbad en een Turks bad. Bekijk snel de fotos en boek een plezierige vakantie naar GHT Aquarium en Spa!

Perfecte ligging dichtbij het strand en het centrum

Ligging in Lloret de Mar

GHT Aquarium en Spa ligt op 400 meter van het strand Fenals en in een rustige buurt van Lloret, op ongeveer 800 meter van het levendige stadscentrum. In de directe omgeving van het hotel vind je winkels, restaurants en bars. De naburige steden zijn Blanes en Tossa de Mar en, op 10 minuten lopen van het hotel, zijn er regelmatige busverbindingen naar de luchthaven van Girona en het busstation van Lloret.

Faciliteiten GHT Aquariam en Spa

Dit fijne hotel beschikt over meerdere tweepersoonskamers en tot de algemene voorzieningen behoren een receptie, liften, gratis WiFi, een restaurant, buitenterras, fitnesscenter en een miniclub. Verder zijn er ook afwisselende activiteiten voor jong en oud en avondentertainment. Ook biedt het hotel een ruim spacenter aan met o.a. een verwarmd zwembad met watervallen, sauna, Turks bad en massages.

Het buitencomplex is voorzien van een tuin, zonneterras met ligbedden en parasols en een zwembad. Verblijf is mogelijk op basis van logies & ontbijt, halfpension of volpension. Meeste maaltijden worden geserveerd in buffetvorm.

Tijdens je vakantie in GHT Aquarium en Spa verblijf je in een comfortabele kamers. De tweepersoonskamer zijn voorzien van twee bedden, balkon, badkamer, haardroger, airco, verwarming, telefoon, tv en een huurkluisje. Daarnaast is er ook de tweepersoonskamer met zwembadzicht en deze is ingericht met dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer maar met uitzicht over het zwembad.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken