The Three Corners Rihana Resort

  • *
  • *
  • *
  • *

El Gouna, Rode Zee, Egypte

  • Geniet van een heerlijke massage
  • Eet in meerdere top restaurants
  • Direct aan het strand gelegen
  • Leuke miniclub voor de kids

Informatie over The Three Corners Rihana Resort

Ontsnap naar een wereld van luxe en ontspanning in het prachtige 4-sterren The Three Corners Rihana Resort, perfect gelegen aan het betoverende strand van El Gouna in Egypte. Of je nu verlangt naar eindeloze dagen van zonovergoten ontspanning aan het strand, avontuurlijke watersporten, of een bruisend nachtleven, dit resort biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Ontdek de weelderige faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden, een privéstrand met alle voorzieningen, en een uitgebreid aanbod aan sport- en wellnessactiviteiten. Laat je culinair verwennen in de diverse restaurants en bars, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes in een sfeervolle omgeving. Met een scala aan entertainmentopties voor zowel volwassenen als kinderen, waaronder livemuziek, shows en animatie, is er nooit een saai moment bij The Three Corners Rihana Resort. Kortom, boek nu en maak je klaar voor een vakantie vol plezier, ontspanning en onvergetelijke herinneringen aan de prachtige Rode Zee.

Fantastische keuze voor een zorgeloze All Inclusive vakantie in Egypte

Ligging in El Gouna

Dit 4-sterren hotel is ideaal gelegen in een levendige omgeving. Het resort bevindt zich namelijk direct aan het strand en op 400 meter van het centrum van El Gouna. Winkels, bars en restaurants bevinden zich dus op korte loopafstand. Verder bevindt zich op een afstand van circa 41 kilometer de luchthaven van Hurghada.

Faciliteiten The Three Corners Rihana Resort

Betreed een wereld van comfort en gemak met onder ander gratis wifi in alle openbare ruimtes en kamers. De receptie staat 24 uur per dag tot jouw dienst, terwijl roomservice een extra vleugje luxe toevoegt aan jouw verblijf.

Laat je culinair verwennen in de diverse eetgelegenheden, waaronder twee buffetrestaurants met een scala aan internationale gerechten (Sunny) en veganistische opties (Greenhouse), evenals twee à-la-carterestaurants met visgerechten (Chez Pascal) en Italiaanse specialiteiten (Dolce Vita). Ontspan en geniet van verfrissende drankjes en cocktails in een van de zes bars, elk met hun eigen unieke sfeer.

Plons daarbij in een van de drie buitenzwembaden, omringd door zonneterrassen. Meer een strandpersoon? Geniet dan van een ontspannen dagje op het privéstrand, compleet met ligbedden, parasols en een badhanddoekenservice. Toch behoefte aan nog wat actiefs? Blijf in beweging met het uitgebreide aanbod aan sportfaciliteiten, waaronder aquarobics, beachvolleybal, darts, fitnessruimte, jeu de boules, tafeltennis en yoga. Voor de avonturiers zijn er ook activiteiten zoals duiken, fietsverhuur, snorkelen en windsurfen (tegen betaling). Gun jezelf vervolgens wat welverdiende ontspanning met toegang tot onze wellnessfaciliteiten, waaronder een jacuzzi, massages, sauna, schoonheidssalon en stoombad (tegen betaling). Speciaal voor de jongere gasten zijn er twee kinderbaden en vier waterglijbanen voor eindeloos plezier, evenals een miniclub voor kinderen vanaf 4 jaar en een speeltuin. Verder zorgt de dagelijkse animatie in de avond voor avondentertainment, waaronder livemuziek, shows en andere diverse activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen.

Verzorging The Three Corners Rihana Resort

In The Three Corners Rihana Resort verblijf je op basis van logies & ontbijt of all inclusive. Er is hiervoor een uitgebreid buffetrestaurant aanwezig. Voor degene met een all inclusive arrangement zijn er heel de dag door snacks beschikbaar.

Kamers The Three Corners Rihana Resort

Tweepersoonskamer: deze kamer heeft een grootte van 20 vierkante meter en beschikt over een airco, wifi, een telefoon, een kluisje, wifi en een televisie. De badkamer heeft een haardroger, een douche en een toilet. Verder is er ook nog een balkon aanwezig met zitplek.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • All inclusive
  • Gratis wifi in openbare ruimtes
  • 6 bars
  • 4 restaurants
  • Meerdere zwembaden

Sport en entertainment

  • Fitness
  • Wellness
  • Balsporten
  • Watersporten
  • Animatie

Wil je graag het Egyptische The Three Corners Rihana Resort verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar Egypte!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken