Roompot Aquadelta

  • *
  • *
  • *
  • *

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Neem een duik in het binnenzwembad
  • Comfertabele kamers met WiFi
  • Dichtbij de haven gelegen
  • Gezellig vakantiepark
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Zeeland of Nederland

Informatie over Roompot Aquadelta

Roompot Aquadelta is een gezellig 4-sterren vakantiepark in Bruinisse. Roompot Vakantiepark Aquadelta is gelegen bij het vissersdorpje Bruinisse en het Grevelingenmeer. Op het vakantiepark ben je er even helemaal tussenuit en hoef je je geen moment te vervelen! Er is een leuke bowling- en midgetgolfbaan, een enthousiast animatieteam en een gezellig Grand Café. Als je gezellig een hapje wil eten kun je bij het Grand Café terecht, maar je kan ook lekker uitpakken en bij het à-la-carterestaurant gaan dineren. De kinderen hoeven zich niet te vervelen want er is een leuk overdekt zwembad, verschillende speeltoestellen op het park en een Indoor-speeltuin. Er is ook een tennisbaan, tafeltennistafel, sport- en volleybalveld, tafelvoetbal en een biljarttafel. Naast de vele activiteiten op het park, is er om de omgeving ook een hele hoop te doen. Vakantiepark Aquadelta is aan het Grevelingenmeer gelegen, en daar zijn enorm veel wintersportmogelijkheden. Je kan er duiken, zwemmen, zeilen, kanoën, surfen en vissen. De omgeving is prachtig dus het is ideaal om te wandelen of fietsen. Genoeg te beleven dus!

Geweldig vakantiepark met veel faciliteiten voor elke leeftijd

Ligging in Bruinisse

Roompot Aquadelta is gelegen bij het vissersdorpje Bruinisse en het Grevelingenmeer. De ligging is ideaal voor watersportliefhebbers aangezien het park dicht bij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand ligt. Hier kun je onder andere zeilen, zwemmen, vissen, duiken, kanoën en surfen. De omgeving is ook ideaal om te wandelen of fietsen. De paden voeren je langs vele velden, dorpjes, dijken en akkers.

Het centrum van Bruinisse is slechts 15 minuten lopen. In deze vissersplaats leer je in het visserijmuseum echte Zeeuwse mosselen bereiden. Geniet van een hapje en een drankje op een van de terrassen en struin door de gezellige straatjes. Ook Zierikzee en Renesse liggen op een prima rij afstand. In Zierikzee kun je bijvoorbeeld een dagje winkelen of naar het Maritiem Museum Zierikzee. Dit museum bevindt zich in de oudste voormalige gevangenis van Zeeland.

Dicht bij het park liggen 2 rijksmonumenten om te bezoeken. De 1e is de Oudheidskamer van Bruinisse waar een woning van een voormalig mosselvisser uit begin 19e eeuw te zien is. De 2e is de Boerenhoeve Nooitgedacht waar een boerderij is gevestigd. Dus ga er op uit en ontdek de prachtige omgeving!

Faciliteiten van Roompot Aquadelta

Roompot Aquadelta beschikt over een overdekt zwembad met een waterglijbaan en een apart baby-, peuter- en kleuterbad. Hier kun je lekker baantjes trekken terwijl de kinderen zich vermaken op de waterglijbaan of in een van de kinderbaden.

Voor de kinderen zijn er genoeg dingen te doen op het park. Naast het zwembad zijn er verschillende speeltuinen en speeltoestellen op het park, er is ook een leuke indoor speeltuin. Er is een gezellige kidsclub en een enthousiast animatieteam om de kinderen te vermaken. Er is ook een skelter verhuur aanwezig.

Er zijn genoeg faciliteiten voor elke leeftijd. Zo kun je bijvoorbeeld samen met het gezin naar de bowlingbaan, de minigolfbaan of de biljarttafel. Ook is er op het park een fietsverhuur waar je normale en elektrische fietsen kan huren zodat je de prachtige omgeving kan verkennen. Heb je liever wat meer actie? Dan kun je gaan lasergamen of naar de virtual reality zone. Dit is een unieke ervaring voor jong en oud. Doe de speciale bril met 3D-effect op en kom in een andere wereld terecht. Op het park zijn ook tennis en squash banen zodat je heerlijk kan sporten.

Echt alles wat je nodig hebt, is op het park te vinden. Er is een kleine supermarkt waar je de boodschapjes kan doen. Je kan ook een boodschappenpakket bestellen met alles wat je nodig hebt, zodat je daar zelf niet aan hoeft te denken. Er is een wasserette en een winkel/cadeaushop. Bij de receptie op het park staat het vriendelijke personeel klaar om je te helpen met alle vragen die je hebt.

Er zijn verschillende eetgelegenheden op het park. Als je gezellig een hapje wil eten of zin hebt in een lekker tussendoortje kun je bij het Grand Café terecht. Om heerlijk te dineren kun je bij het à-la-carterestaurant terecht. Wil je liever in je huisje eten? Haal dan wat lekkers bij de afhaalservice of bij de snackbar. Je kan ook een gourmet in je vakantieverblijf boeken, je hebt keuze uit verschillende vlees- en vispakketten.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.