Sueno Deluxe Belek

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Belek, Turkse Riviera, Turkije

  • Spetterend Aquapark met glijbanen
  • Opstarten met uitgebreid ontbijt
  • Babyclub, miniclun én teenclub
  • Direct aan een fijn zandstrand
Vanafprijs geldt op:
18 mei (8 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis vanafBrussel Zaventem
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1403

Informatie over Sueno Deluxe Belek

Welkom bij Sueno Deluxe Belek, een betoverend resort gelegen aan de prachtige kust van Belek, dat alles biedt wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Dit schitterende hotel, direct aan het strand gelegen, verwelkomt vakantiegangers met mega luxe accommodaties en een overvloed aan faciliteiten voor jong en oud. Vanaf het moment dat je aankomt, word je ondergedompeld in de elegantie van de ruime lobby, waar de 24-uurs receptie klaarstaat om je te verwelkomen. Met 7 restaurants en 10 bars is er geen gebrek aan culinaire verwennerijen. Het indrukwekkende aquapark met 10 glijbanen en het zonneterras mogen ook zeker niet vergeten worden voor eindeloos plezier in de zon. Voor kinderen is er een scala aan activiteiten, waaronder aparte kinderzwembaden, een avontuurlijke speelplaats en een miniclub. Volwassenen kunnen genieten van een breed scala aan sportfaciliteiten, wellnessopties en entertainment, inclusief een discotheek voor een avondje uit. Verblijf op basis van all inclusive en geniet van een zorgeloze vakantie, compleet met uitgebreide buffetten en snacks gedurende de dag. Ontdek het beste van de Turkse Riviera en boek vandaag nog jouw verblijf bij Sueno Deluxe Belek!

Luxe hotel in Belek met ruim aanbod aan eetgelegenheden

Ligging in Belek

Dit prachtige hotel is ideaal voor strandliefhebbers. Het hotel is namelijk direct aan het strand gelegen. De eerste bars en restaurants bevinden zich op een afstand van 3 kilometer en de eerste winkels in het centrum op een afstand van circa 5 kilometer. Verder bevindt de luchthaven zich op een afstand van circa 30 kilometer.

Faciliteiten Sueno Deluxe Belek

Het hoofdgebouw van Sueno Deluxe Belek strekt zich uit over 7 verdiepingen en herbergt in totaal 426 kamers en accommodaties. Bij aankomst word je verwelkomd in de ruime en elegante lobby, waar de 24-uurs receptie je hartelijk ontvangt. De 10 liften zorgen voor gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen. Wifi is beschikbaar in het hele gebouw, zodat je altijd verbonden kunt blijven.

Het resort biedt een scala aan voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het uitgestrekte buitengedeelte omvat een zonneterras en een indrukwekkend aquapark met maar liefst 10 waterglijbanen met meer dan genoeg ligbedden en parasols; ook op het strand. Geweldig toch! Met 7 restaurants en 10 bars is er geen gebrek aan culinaire opties bij Sueno Deluxe Belek. Geniet van buffetmaaltijden in het Main Restaurant of proef heerlijke gerechten in de à-la-carterestaurants met Aziatische, Italiaanse, Mexicaanse en Turkse keukens. Ook is er nog een BBQ- en visrestaurant (tegen betaling). Verfrissende drankjes zijn verkrijgbaar bij de zwembadbar, strandbar en lobbybar, waar je kunt ontspannen en genieten van de sfeer.

Sueno Deluxe Belek is ook een paradijs voor kinderen, met 3 aparte kinderzwembaden, een avontuurlijke speelplaats en een miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Oudere kinderen kunnen deelnemen aan de Teenclub voor 13- tot 15-jarigen. Kindermaaltijden en een minidisco zorgen voor plezier voor alle leeftijden. Niet alleen kinderen kunnen met hun voetjes van de vloer. Ook voor de volwassenen is er een discotheek aanwezig. Voor de actievelingen biedt Hotel X een uitgebreid scala aan sportfaciliteiten, waaronder fitness, aerobics, basketbal, beachvolleybal, tennis en tafeltennis. Watersportliefhebbers kunnen genieten van waterpolo, watergymnastiek en verschillende niet-gemotoriseerde en gemotoriseerde watersporten (tegen betaling). Na al die activiteiten kun je ontspannen in het wellnesscentrum, met een spa, sauna, stoombad en diverse behandelingen (tegen betaling).

Verzorging Sueno Deluxe Belek

In Sueno Deluxe Belek verblijf je op basis van all inclusive. Er is hiervoor een uitgebreid buffetrestaurant aanwezig. Ook is er een langslapersonbijt, koffie met taart/gebak in de middag, snacks overdag en een middernachtsnack.

Kamers Sueno Deluxe Belek

Tweepersoonskamer: deze kamer heeft een grootte van 30 tot 35 vierkante meter en beschikt over een airco, wifi, een telefoon, een kluisje, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een televisie. De badkamer heeft een haardroger, een douche en een toilet. Verder is er ook nog een balkon. Met de mogelijkheid tot land- of zeezicht.

Tweekamerappartement: deze kamer heeft nagenoeg dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer. Deze kamer is echter wat groter met een grootte van 70 vierkante meter en beschikt over een extra slaapkamer die gescheiden is van de woonkamer met een verbindingsdeur. Ook deze kamer is te boeken met land- of zeezicht.

Suite: deze kamers hebben ook dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer, maar dan ook weer met een grootte van 70 vierkante meter. Echter beschikt deze kamer over een hele special extra, namelijk een jacuzzi op het balkon. Dat is toch genieten!

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • All inclusive
  • Wifi
  • Aquapark met 10 glijbanen
  • 7 restaurants
  • 10 bars

Sport en entertainment

  • Fitness
  • Wellness
  • Bal- en watersporten
  • Animatie overdag en ‘s avonds
  • Kidsclub
  • Discotheek

Wil je graag het Turkse Sueno Deluxe Belek verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar Turkije!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken