Golden Star - Zlata Hvezda

  • *
  • *
  • *
  • *

Praag, Praag en omstreken, Tsjechie

  • Diner in eigen à-la-carterestaurant
  • Stijlvolle kamers met designlook
  • Gelegen in het oude Malá Strana
  • Drink een drankje op het terras
Vanafprijs geldt op:
11 augustus (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafBrussel Charleroi
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 868

Informatie over Golden Star - Zlata Hvezda

Een fantastische stedentrip in het historische Praag? Laat je charmeren door het statige en super sfeervolle Golden Star Zlata Hvezda: een 4-sterrenhotel gelegen in een van de oudste wijken van de stad. Slaap in stijlvolle kamers en begin je ochtend met een uitgebreid ontbijt. Wandel vanuit hier zó naar bekende bezienswaardigheden en proef in de avond van heerlijke gerechten in het eigen à-la-carterestaurant. Benieuwd naar hét culturele hart van Tsjechië? Laat een stedentrip in Praag niet langer op je wachten!

Gevestigd in een authentiek pand in barokke stijl

Ligging in Praag

Het karakteristieke en luxe hotel Golden Star Zlata Hvezda ligt op een fantastische locatie in Praag. Zo begeef je je in één van de meest oude wijken van de stad: hierdoor doet de sfeer knus en gezellig aan. Zowel tijdens de zomer- als wintermaanden is dit helemaal wat je zoekt! Elk straatje in de nabijgelegen en historische binnenstad voelt dan ook als een cadeautje om doorheen te struinen. Wil je de mooiste bezienswaardigheden van Praag bezoeken? Ook daarvoor zit je hier perfect op je plek: met een verblijf in Golden Star Zlata Hvezda zit je namelijk in hartje stad! Zo ligt de iconische Praagse Burcht op ongeveer 5 minuten loopafstand, evenals de eeuwenoude Karelsburg op 15 minuten lopen. Ideaal, toch?

Wil je daarbij zoveel mogelijk uit je stedentrip in Praag halen en je snel van A naar B verplaatsen? Maak dan zeker gebruik van het openbaar vervoer: de dichtstbijzijnde tram (Pohorelec) ligt op zo'n 9 minuten loopafstand. Ook kom je in de directe omgeving van het hotel diverse bars en eetgelegenheden tegen: alles wat je nodig hebt, is dus handig dichtbij! Met wie zou jij Praag willen ontdekken?

Faciliteiten Golden Star Zlata Hvezda

Houd je van een karakteristiek, maar ook luxe hotel? Dan is Golden Star Zlata Hvezda precies wat je zoekt! Met dit statige en authentieke hotel, gevestigd in een fenomenaal pand in barokke stijl, lijk je haast een stapje terug in de 'goede, oude tijd' te doen. En, dat terwijl het van binnen prachtig modern is! De authentieke elementen, zoals sfeervolle balken, zijn super verfijnd in het interieur verwerkt: deze geven de kamers dan ook een modern-klassieke look. Ook bij binnenkomst kijk je meteen je ogen uit: de moderne 24-uursreceptie vormt een schitterend contrast met de grijs afgesmeerde, Oosterse togen. Hoe gaaf is dat? Vanuit de ruime lobby pak je vervolgens de lift naar de kamers.

En, heb je goed geslapen? Dan staat er in de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar: de perfecte start van de dag! Ook drink je in de zomer nog even lekker een kopje koffie op het terras voor je aan je tour begint. Na een lange dag vol sightseeing kom je weer heerlijk tot rust in Golden Star Zlata Hvezda: in het eigen à-la-carterestaurant proef je dan ook van dé specialiteiten uit de Europese en Tsjechische keuken. En, wil je de laatste updates van je stedentrip in Praag delen? Maak dan handig gebruik van gratis WiFi.

Verzorging Golden Star Zlata Hvezda

In Golden Star Zlata Hvezda verblijf je op basis van logies & ontbijt.

Kamers Golden Star Zlata Hvezda

Alle kamers beschikken over een 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, evenals een eigen badkamer, voorzien van een douche of bad, toilet en haardroger. Ook vind je hier standaard faciliteiten als een TV, koffie/thee, telefoon, minibar, airconditioning en gratis WiFi.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • 24-uursreceptie
  • Gratis WiFi
  • Lift
  • Bagageruimte
  • Restaurant (à-la-carte)
  • Terras in de zomer
  • Gelegen in oude wijk Malá Strana.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken