Demircioglu

  • *
  • *
  • *

Icmeler, Lycische kust, Turkije

  • Hotel heeft een ideale omgeving
  • Comfortabele ingerichte kamers
  • Receptie is 24-uur beschikbaar
  • Zwembad met poolbar
Vanafprijs geldt op:
31 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafDüsseldorf
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 566

Informatie over Demircioglu

Demircioglu is een budget 2-sterren appartement in Icmeler. In dit appartement geniet je van een aangename vakantie. Het appartement wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,8 door meer dan 10 reizigers. Bekijk snel de fotos en reviews van Demircioglu voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Demircioglu en geniet van een heerlijke vakantie in Turkije!

Op loopafstand van het strand en het centrum

Faciliteiten

Het hotel ligt op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum, waar je tal van restaurants en winkels kunt vinden. Er is een strand op 10 minuten lopen van de accommodatie. De luchthaven van Dalaman ligt op ongeveer 90 km van het hotel. Het hotel heeft een café, een bar en een restaurant. Was- en roomservice zijn ook beschikbaar. De appartementen met eigen badkamer zijn standaard goed uitgerust en hebben 1 slaapkamer en 1 woonkamer en zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning, een volledig uitgeruste keuken en een balkon. Het appartementencomplex heeft een buitenzwembad en een kinderzwembad. Er is een (snack) bar aan het zwembad, ligstoelen, parasols en een solarium. Ook is er een pooltafel voor de gasten. Als laatst is er ook ontbijt beschikbaar en 's middags en 's avonds worden à-la-cartemenu's aangeboden.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken