Suites La Posada de Pilar

  • *
  • *
  • *

Cordoba, Cordoba, Spanje

  • Maak gebruik van gratis WiFI
  • Schone en sfeervolle kamers
  • Gelegen in geliefde buurt
  • Ontbijten in de zon
Vanafprijs geldt op:
10 december (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafBrussel Zaventem
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 779

Informatie over Suites La Posada de Pilar

Ben je iemand die graag elk straatje van een stad verkent, op zoek naar de mooiste winkels en historische hotspots? Dan is een stedentrip naar Cordoba iets voor jou! Verblijf in stijl bij La Posada de Pilar, een 4-sterrenaccommodatie gelegen in het hart van de stad. Begin je dag met een smakelijk ontbijt om vervolgens de stad van A tot Z te verkennen. En s avonds? Dan kun je optimaal ontspannen in de moderne kamers van de accommodatie. Wacht niet langer en boek snel jouw verblijf in La Posada de Pilar om niets meer te missen van deze prachtige stad! 

Ligging in Cordoba

La Posada de Pilar heeft een uitstekende locatie in Cordoba. Deze accommodatie ligt namelijk in het historische stadshart, waardoor je je midden in het bruisende centrum bevindt. Beroemde bezienswaardigheden, zoals de Mezquita-kathedraal, de Romeinse brug en het Alcázar de los Reyes Cristianos, liggen op korte loopafstand, waardoor je snel toegang hebt tot de meest iconische locaties en optimaal kunt genieten van je stedentrip in Cordoba. Als de stad zich ervoor leent, kun je ook handig gebruik maken van fietsverhuur om jezelf snel van A naar B te verplaatsen. In de directe omgeving van La Posada de Pilar vind je tal van winkeltjes, supermarkten, bekende winkelstraten, restaurants, en barretjes, evenals haltes voor het openbaar vervoer. Alles wat je nodig hebt, is dus lekker dichtbij. Hoe relaxt is dat? 

Faciliteiten La Posada de Pilar

La Posada de Pilar beschikt over alle faciliteiten voor een uitstekend verblijf in Cordoba. Bij aankomst kun je gemakkelijk inchecken bij de 24-uursreceptie, waarna je neerploft op je comfortabele bed. De kamers zijn bereikbaar via de lift voor extra gemak. Na een goede nachtrust begin je de dag met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte. Kies je voor een vers broodje of ga je voor yoghurt met fruit? Na een actieve dag sightseeing kun je heerlijk ontspannen in La Posada de Pilar. Drink gezellig een drankje op het dakterras en geniet van het prachtige uitzicht over Cordoba. Bovendien biedt La Posada de Pilar gratis WiFi, ideaal om je reisavonturen te delen met vrienden en familie.

Populaire faciliteiten

  • Lift 
  • Zonneterras
  • Gratis wifi
  • Privéparkeergelegenheid €

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken