London Lodge

  • *
  • *
  • *

Londen, Londen, Groot-Brittannie

  • Hotel beschikt over een fietsverhuur
  • Loopafstand van openbaar vervoer
  • Goed beoordeeld door gasten
  • Centraal gelegen hotel

Informatie over London Lodge

London Lodge is een centraal gelegen 3-sterrenhotel in het hart van de populaire wijk Kensington. In de buurt vind je vele uitgaansgelegenheden, bezienswaardigheden en met het openbaar vervoer sta je binnen enkele minuten midden in het centrum van Londen. Dit hotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip naar deze gezellige stad! Dineer in het hotel-restaurant na een lange dag in de Engelse stad en kom er heerlijk tot rust. London Lodge heeft een authentiek interieur en de comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien. Boek jouw vakantie of stedentrip naar London Lodge en geniet van een onvergetelijke tijd in Londen!    

Goede uitvalsbasis voor een stedentrip naar Londen

Ligging in Londen

Gelegen in de wijk Victorian Kensington. Deze wijk ligt op enkele minuten van Knightsbridge en verschillende musea. Daarnaast liggen de metrostations District en Piccadilly op loopafstand van het hotel en rijden de beroemde rode dubbeldekkers je naar het centrum van Londen. 

Faciliteiten London Lodge

Dit charmante hotel is gelegen in Kensington. De klanten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 9.3 kilometer van de accommodatie. Het hotel ligt op 4. 8 kilometer van de belangrijkste openbare transportverbindingen. De gasten verblijven op 20. 7 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 20 kamers ter beschikking van de gasten.

Hoewel dit hotel werd geconstrueerd in 1880, werd het heringericht in 2004. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. London Lodge Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in London Lodge Hotel. De gasten kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. 

Verzorging

Verblijven bij London Lodge kan op basis van Logies en Logies en ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm.

Kamers

Standaard kamers beschikken over de volgende faciliteiten: een badkamer met douche, ligbad, toiletartikelen en een haardroger, een televisie, radio en internettoegang. Er is een minibar tegen betaling beschikbaar en er kan thee en koffie worden gezet in de daarvoor beschikbare apparaten. Iedere kamer beschikt over een individueel regelbare verwarming en airconditioning en een kluisje. Een bureau en strijkplank met strijkijzer mogen uiteraard niet ontbreken. 

Kinderbedden en extra bedden zijn op aanvraag en mogelijk tegen bijbetaling. Daarnaast beschikt dit hotel over een wekservice en schoonmaakservice.

Extra informatie

Een borg dient betaald te worden bij het inchecken in dit hotel.
Dit hotel heeft geen parkeergelegenheid.
London Lodge is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken