Holiday Inn

  • *
  • *
  • *
  • *

Lissabon, Lissabon, Portugal

  • Stijlvol hotel in het stadscentrum
  • Sfeervol à la carterestaurant
  • Parkeerplaats en eigen garage
  • Mooi zonneterras met zwembad
Vanafprijs geldt op:
5 september (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafBrussel Charleroi
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1476

Informatie over Holiday Inn

Wie de bijzondere stad Lissabon wil ontdekken is bij Holiday Inn aan het juiste adres. Door de goede locatie dichtbij een bushalte en op loopafstand van het metrostation kun je makkelijk gaan en staan waar je wil! Een dakterras staat tot je beschikking, waar je heerlijk kan ontspannen na een drukke dag in Lissabon. 

Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Ligging in Lissabon

Dit betere middenklassehotel bevindt zich in het stadscentrum van Lissabon, op slechts enkele minuten lopen van het winkelcentrum Amoreiras vandaan. Naar de bushalte is het ongeveer 200 m; het dichtstbijzijnde metrostation bevindt zich op 800 m afstand. Naar het dichtstbijzijnde restaurant is het 500 m, de bars en pubs liggen iets verder van het hotel vandaan (2,5 km), naar de luchthaven is het slechts 5 km.

Hotelfaciliteiten

Het in 1987 gebouwde en in 2001 gerenoveerde cityhotel Holiday Inn telt 10 verdiepingen en heeft in totaal 169 kamers; waarvan 9 suites, 29 eenpersoons- en 131 tweepersoonskamers.

Voor de gasten is er een ontvangsthal met 24-uurs receptie, een hotelkluis, een geldwisselkantoor, liften, een kiosk en een bar. Het van airconditioning voorziene à-la-carterestaurant met niet-rokersgedeelte verheugt zich op uw bezoek. Auto´s kunnen op de parkeerplaats of in de eigen parkeergarage worden geparkeerd.

Zakenreizigers kunnen onder andere gebruik maken van de conferentieruimte en de openbare internetterminal. De room- en wasservice alsmede de medische dienst maken het aanbod compleet.

Eten en drinken

De gasten kunnen hun ontbijt, lunch en avondeten zelf aan een buffet samenstellen. Lunch en avondeten kunnen bovendien à la carte of als menu worden gekozen.

Sport/entertainment

De gasten staat een zwembad met ligstoelen en parasols ter beschikking (houd er rekening mee dat het zwembad op bepaalde tijden van het jaar gesloten kan zijn). Sportliefhebbers kunnen bovendien gebruik maken van een fitness-studio.

Kamers

De kamers beschikken over een badkamer met toilet, föhn, telefoon, sat-/kabel-tv, radio, minibar, tweepersoonsbed, centrale verwarming en airconditioning. Alle kamers hebben vloerbedekking.

Creditcards

De volgende creditcards worden als betaalmiddel geaccepteerd: American Express, Visa Card, MasterCard en Diners Club.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken