Serenade Punta Cana Beach en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Punta Cana, Oostkust, Dominicaanse Republiek

  • 3 Mooie zwembaden & een eigen SPA
  • Maar liefst 6 eigen restaurants
  • Direct gelegen aan het strand
  • Kinderbad met waterspeeltuin

Informatie over Serenade Punta Cana Beach en Spa

Een turkooisblauwe zee, een wit strand met palmbomen en heerlijk zonnig weer: dit is wat een vakantie in Punta Cana in de Dominicaanse Republiek je belooft! Wil je het extra onvergetelijk maken? Dan ga je voor een verblijf in Serenade Punta Cana Beach en Spa: een luxe 5-sterrenresort waar een paradijselijk leven de standaard is. Slaap in de fijnste kamers, duik in het helderblauwe zwembad of loop zó het strand op. En, in de avond? Dan proef je van heerlijke gerechten in de 5 eigen restaurants. Toe aan de zon? Laat deze exotische parel dan niet langer op je wachten!

Toplocatie in Punta Cana: direct aan het strand

Ligging in Punta Cana

Serenade Punta Cana Beach en Spa ligt op een toplocatie in Punta Cana. Zo bevindt dit resort zich direct aan de zee, wat natuurlijk super ideaal is voor een strandvakantie in de Dominicaanse Republiek! De mooie Laguna Bavaro ligt ook nog eens super dichtbij, wat betekent dat je met dit resort in een natuurrijke omgeving zit. En, wil je graag naar het centrum van Punta Cana? Deze bevindt zich op 7 kilometer afstand.

Faciliteiten Serenade Punta Cana Beach en Spa

Jezelf in de watten leggen? Pak je koffers voor Serenade Punta Cana Beach en Spa! Bij dit resort direct aan het strand mag je namelijk stellen dat je in een paradijsje bent beland! Je vakantie in de Dominicaanse Republiek begint hierbij met inchecken bij de 24-uursreceptie: vanuit de lobby pak je vervolgens handig de lift naar de luxe en moderne kamers. Heerlijk geslapen? Dan staat het uitgebreide ontbijtbuffet al op je te wachten. Ga je voor vers fruit met yoghurt of een broodje gezond? Wanneer je de dag sportief wilt beginnen, staat het fitnesscentrum al op je te wachten.

Is het tijd geworden om te relaxen? Vind dan je favoriete spot op het zonneterras, voorzien van ligbedden en parasols. Een lekker drankje erbij? Die haal je gemakkelijk bij de poolbar. De turkooisblauwe zwembaden zijn hierbij geïnspireerd op lagunes, wat je vooral ziet aan de ondiepe lagen die geleidelijk overgaan naar diepere stukken. Voor de kleinere vakantiegangers vind je hier een eigen kinderbad, voorzien van een avontuurlijke waterspeeltuin. En, wat denk je van de glijbanen om vanaf te roetsjen? Voor heerlijk eten ga je naar een van de 6 eigen restaurants: je vindt hier 1 buffetrestaurant en 5 op basis van à-la-carte, geïnspireerd op de Italiaanse, Japanse en Mediterrane keuken.

Daarnaast beschikt dit resort over -zo nu en dan- avondentertainment, evenals een eigen nachtclub (18+). Wil je graag de laatste updates van je zonvakantie in Punta Cana delen? Maak dan handig gebruik van de gratis WiFi.

Wellness Serenade Punta Cana Beach en Spa

Wil je het ontspanningsplaatje extra compleet maken? Breng dan een bezoek aan de prachtige SPA van Serenade Punta Cana Beach en Spa. Kom tot rust in de sauna (€) of ga voor een fijne schoonheidsbehandeling. Heb je een actieve dag gehad of kunnen je spieren wel een oppepper gebruiken? Ga dan voor een fijne massage.

Verzorging Serenade Punta Cana Beach en Spa

In Serenade Punta Cana Beach en Spa verblijf je op basis van all inclusive:

Ontbijt: buffet
Lunch: buffet
Diner: buffet (à-la-carte mogelijk, reservering verplicht)
Koffie/thee in de middag
Snacks overdag
(Non)alcoholische dranken (07:00-02:00 uur)

Kamers Serenade Punta Cana Beach en Spa

2-Persoonskamer (DZ – 50m²): terras met uitzicht op de tuin, naar keuze met zeezicht (DZM). Maximaal 3 volwassenen en 1 kind.

2-Persoonskamer (EZ – 50m²): hetzelfde als standaard 2-persoons, maar dan voor alleengebruik.

2-Persoonskamer swim up (DZP – 50m²): voorzien van een aparte woon- en slaapkamer, evenals een terras met direct toegang tot het zwembad. Maximaal 3 volwassenen en 1 kind.

2-Persoonskamer luxe swim up (DZL – 50m²): voorzien van een aparte woon- en slaapkamer, evenals een terras met directe toegang tot het zwembad. Maximaal 3 volwassenen en 1 kind. Ook te boeken voor alleengebruik (EZL).

2-Persoonskamer jacuzzi (DJM – 90m²): terras met zeezicht en een outdoor jacuzzi. Maximaal 3 volwassenen en 1 kind.

Junior suite deluxe (JSD – 90m-150²): een gecombineerde woon- en slaapkamer, evenals een terras. Maximaal 5 volwassenen en 1 kind.

Master suite (SU – 98 m²): een gecombineerde woon- en slaapkamer, evenals een terras. Maximaal 5 volwassenen en 1 kind.

In alle kamers vind je een eigen badkamer, voorzien van een bad of douche, toilet en haardroger. Standaard faciliteiten zijn een telefoon, TV, minibar, kluisje, airconditioning, koffie/thee, gratis WiFi en een terras.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • 24-uursreceptie
  • Gratis WiFi
  • Lift
  • 6 restaurants
  • Poolbar & discotheek
  • 3 zwembaden
  • Kinderbad
  • Glijbanen & waterspeeltuin
  • Wellness (€)
  • Fitness
  • Direct aan het strand

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken