do Parque Bom Jesus

  • *
  • *
  • *
  • *

Braga, Costa Verde, Portugal

  • Gevestigd in een 19e-eeuws gebouw
  • Omgeven door romantische tuinen
  • Uiterst vriendelijk personeel
  • Prachtige, ruime kamers

Informatie over do Parque Bom Jesus

Op zoek naar een vakantie in een rustige omgeving? Do Parque is een 4-sterrenhotel gelegen in Braga aan de Portugese Costa Verde. Het 19e eeuwse hotel is gelegen, dat de charme van zijn oorsprong in 1870 heeft behouden, vind je tussen het weelderige nationale park Bom Jesus. Verwen jezelf en ontspan in de sauna. Liever iets meer activiteit? Speel een potje biljart in het hotel. Geniet van lekkere internationale en lokale gerechten in het restaurant. En voor een verfrissend drankje breng je een bezoek aan de bar. Gun jezelf even wat rust en trek jezelf terug in je comfortabele kamer. Do Parque is het perfecte hotel voor een ontspannen vakantie!

Prettige accommodatie in een rustige omgeving

Ligging in Braga

Rustig gelegen, op ongeveer 30 kilometer van het nationale park da Peneda Geres. Naar de kerk van Bom Jesus is het ongeveer minuten lopen. Het dichtstbijzijnde strand (Praia da Apulia) ligt op ongeveer 45 kilometer. Het centrum ligt op ongeveer een kwartier rijden. 

Faciliteiten Do Parque

Het authentieke hotel beschikt over 44 kamers en suites, een 24-uurs receptie, zithoeken, gratis WiFi, bagageruimte, een restaurant (in het hotel do Elevador), een sauna, turks bad en toegang tot het wellnesscenter van hotel do Templo. Verder kun je een babysitter regelen, is er een wasserette, kluisjes, lift, biljart, bar, en een tv-kamer. Je hebt toegang tot de faciliteiten van het zusterhotel do Templo.  

Verblijf in een tweepersoonskamer, familiekamer of suite. De accommodaties zijn voorzien van onder andere een badkamer met badartikelen, haardroger en gratis WiFi. De tweepersoonskamer komen met twee bedden, maar er is de mogelijkheid om een kamer te boeken met een extra bed. De familiekamer is ingericht met twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. De suites zijn voorzien van dezelfde faciliteiten maar zijn ruimer opgezet. Tijdens je vakantie verblijf je op basis van logies (alleen overnachting), logies & ontbijt of halfpension. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken