Jane

  • *
  • *
  • *

Florence, Florence, Italie

  • Charmante, comfortabele kamers
  • Mooie tuin en uniek interieur
  • Leuk hotel met ideale ligging
  • Maak gebruik van gratis WiFi
Vanafprijs geldt op:
24 september (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafDüsseldorf
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1530

Informatie over Jane

Jane is een middenklasse 3-sterren hotel in het mooie Florence en werd opgericht in 1970. Ben voorbereid op een gastvrij ontvangst, dat is waar het hotel om bekend staat! Hotel Jane ligt nabij het historische stadscentrum van Florence en is elegant en stijlvol ingericht. De accommodatie beschikt onder andere over een prachtige tuin, een eigen garage en tal van diensten die beschikbaar zijn tijdens je verblijf. Kom na een lange dag in de Italiaanse stad volledig tot rust in een van de comfortabele kamers van hotel Jane!

Goede uitvalsbasis in Florence, vlakbij populaire highlights

Ligging in Florence

Hotel Jane is centraal gelegen in Florence en wordt omgeven door vele winkelstraatjes en gezellige restaurants. Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van de Duomo di Santa Maria Novella en 5 minuten van de Santa Croce kathedraal. Het dichtstbijzijnde station is Santa Maria Novella. Je bereikt dit hotel gemakkelijk per auto, vliegtuig of trein en is de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip naar Florence.

Faciliteiten Jane

Een collectie antiek en moderne kunst voegt een vleugje Italiaanse charme toe aan Hotel Jane. Dit hotel is een van de origineelste en meest gewaardeerde hotels in Florence dankzij de gastvrije sfeer. Dankzij de prachtige tuinen en een privégarage wordt Hotel Jane beschouwd als de ideale plek voor een stedentrip naar Florence. Het hotel beschikt daarnaast over een restaurant en een bar. Jane biedt gasten gezellige en comfortabele kamers. Alle 26 kamers zijn uitgerust met minibar, haardroger, kluis en airconditioning. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken