Hotel Paradiso Conca d Oro - Torbole

  • *
  • *
  • *

Nago Torbole, Trentino, Italie

  • Vriendelijk, behulpzaam personeel
  • Direct aan het Gardameer gelegen
  • Restaurant met prachtig uitzicht
  • Comfortabele, schone kamers
Vanafprijs geldt op:
14 juli (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 799

Informatie over Hotel Paradiso Conca d Oro - Torbole

In het Italiaanse plaatsje Nago Torbole vind je het moderne 3-sterren Paradiso Conca d Oro - Torbole, een fijn hotel aan het prachtige Gardameer! Hier kun heerlijk ontbijten, lekker ontspannen op een ligbedje en comfortabel slapen in een moderne kamer met uitzicht over het water en de bergen. Het is de perfecte uitvalsbasis om de betoverende natuurrijke omgeving te ontdekken. Ga wandelen, een eindje fietsen, op pad met de auto of spring op een paddleboard. Langs de boulevard liggen enkele restaurants en barretjes waar je prima kunt dineren en geniet van een wijntje. Boek nu jouw vakantie naar Paradiso en ervaar de Garda levenstijl!

Zeer modern en sfeervol hotel aan het prachtige Gardameer!

Ligging in Nago Torbole

Paradiso Conca d Oro - Torbole ligt aan een meer in de Trentino regio, hier kun je heel goed zwemmen en vele watersporten beoefenen zoals windsurfen. De haven met een leuke boulevard en het centrum liggen op loopafstand. Vanaf Nederland is het ongeveer 12 a 13 uur rijden.

Faciliteiten Paradiso Conca d Oro - Torbole

Dit mooie, moderne hotel in Italië beschikt over alle voorzieningen voor een aangename vakantie! Zo is er een lobby met receptie waar het vriendelijke personeel elke dag voor je klaar staat. Ook kan je er gebruik maken van de WiFi.

Het kleinschalige hotel heeft een panoramarestaurant waar je naast lekkere gerechten ook kunt genieten van een prachtig uitzicht over het meer en de bergen. Er is verder een zonneterras met ligbedden.

De 27 kamers zijn fijn ingericht voor een comfortabel verblijf. Denk aan een tv, badkamer, gratis WiFi, een telefoon, airconditioning, kluisje, bieden alle kamers meerzicht en hebben een paar kamers een eigen balkon.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken